Ben İstanbul 'dayim, annemle babam Ankara 'da. oraya gitmek istemem. babam, bana cok siddet uyguladi aramizda bag yok.
Onlar da buraya gelmez. zaten gelseler de annem yaslanip calisamadigi icin, babamin da emeklisi cok dusuk oldugu icin zaten yetmiyor hicbir turlu. borclari bitmiyor. kendini oyle mutlu ediyor diye evi surekli yenilemesine karismiyorum ama sacma sapan yapma ciceklere bile dunyanin parasini veriyor, cok lazim gibi koltuk dosemesi yenileyip yeni esya alip duruyor esyadan balkon kapilari acilmiyor. Arkadasina borcu var. arkadasi o borcu zaten anneme verirken annemin durumunu bilerek verdi, az az ode diyorum asgari maasinin yarisini veriyor eline hic para kalmiyor, ben yiyecek ve fatura parasi yolluyorum, onun borclarini komple ben odemis oluyorum, ne zaman ziyarete gitsem 10 binden fazla elimden cikiyor. Biz 7 bin tl multinet aliyoruz. arkadaslarim cocuk bakiyor bu parayla, evde yiyecek yok ekmeklik para yollar misin dedi, et filqn da alsinlar diye ona bankadan 7 bin tl yolladim, 10 gun gecti, 500 tl atar misin sıkıstik diyor, parayi naptin da diyemiyorum naptigini da bilmiyorum yeter ya biktim, ben 208 tl'lik hat aldim, turkcell'in en pahali 1000 tl'lik hattini almislar yeni telefon almislar 4 bin lira turkcelle oduyorlarmis ben telefonu parcalanana kadar kullaniyorum. Abimin durumu iyi ama keyif pvengi hic umursamaz. Kardeşimiz vefat etti o yuzden kirmak da istemiyorum ama bilmiyorum bi mezar bakimi bile binlerce para tutuyor ev temizler gibi ona da para oduyorlar imdat ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer