Kaynanamla yaşadıklarımı anlattığım bu ablaya ne kadar güvenmeliyim?

1 yıllık evliyim kaynanam ve kayınpederim ile altlı üstlü oturuyorum kaynanam çalışıyor emekliliğine az kaldı o işten gelene kadar yemeğini temizliğini çamaşırını bulaşığını her şeyini yaparım yeni geldiğim zamanlar çok sessizdim çok iyi pozitif güler yüzlü bir kızım zaten bazı konulara sesimi çıkarmadıkça sessiz kaldıkça üzerime gelindiğini fark ettim kaynanamın elbette ki bu zamana kadar bana iyiliği dokundu keza benim de ona çok dokundu ama zamanla bi imalar bi tavırlar bi laf sokmalar onların huyu bu şekilde bir şeyi pat diye söylüyorlar insanın yüzüne alınır mı kırılır mı yok ben ses çıkarmadıkça beni hizmetçi gibi kullanmaya başladı laflarıyla sözleriyle patavatsızlık yapıyor ben de bir süre sonra sesimi çıkarmaya kendimi ezdirmemeye başladım ben buraya gelin geleli 1 yıl oldu çevremdeki kimseye güvenmem sadece bi abla var kaynanamın yeğeninin eşi oluyor bu abla.. onunla kafamız uydu çok dobra bi kadın ve o da gelin.. kaynanasıyla altlı üstlü oturuyor 30 yıldan beri kadın beni çok sever ben de onu kaynanana dikkat et dedi bana bir gün çok fena bi kadındır tam kaynanalık yapmak için yaratılmış dedi ben de kendimi ezdirmediğimi gözümün açıldığını söyledim takdir etti beni sen onun evini temizlemek yemeğini yapmak zorunda değilsin kadın sen yokken kendi yapıyordu hep dedi abla bildiğin benim dert ortağım oldu burada kimseye bir şeyini anlatma dedi millet lafı alır ordan oraya yayılır dedi güvendiğin tek bi insan olsun o da senin rahatlaman açısından dedi içine atıp kimseyle konuşmazsan o daha kötü dedi o gündür biz bu ablayla sırdaş olduk yerine göre kaynanam onun yanında bir şey dedi mi çıkış yapıp beni koruyor bir şey duydu mu gelip beni uyarır dikkat et der ağzımız bir olsun der birimiz farklı birimiz farklı konuşmayalım der ve bu zamana kadar da verdiğim bir sırrın yayıldığını görmedim

Kaynanamla yaşadıklarımı anlattığım bu ablaya ne kadar güvenmeliyim?