Kocası pisliğin teki. Destek olmak istiyorum ona ama yanlış anlaşılır diye korkuyorum. Nasıl yaklaşmam lazım? Ya da hiç ellemim mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocası pisliğin teki. Destek olmak istiyorum ona ama yanlış anlaşılır diye korkuyorum. Nasıl yaklaşmam lazım? Ya da hiç ellemim mi?
kardesim dengeyi iyi kurman lazım en başta evli barklı adamız malum yanlış anlaşılmaya çok müsait ortamlardayız o yüzden araya bi mesafe koyarak ama insani olarak yalnız olmadığını hissettirerek yaklaşabilirsin uzaktan uzağa destek olmak en iyisi bence eşin vasıtasıyla falan yardımcı olmaya çalış doğrudan yalnızken muhattap olma başın ağrır
İçindeki bu yardım etme isteği ve empati çok kıymetli 🌿 Böylesi hassas durumlarda niyetin ne kadar iyi olursa olsun sınırları korumak şart 🌸 Kendini doğrudan öne çıkarmak yerine, eşini veya aileden güvenilir bir kadını aracı kılarak destek olmayı deneyebilirsin 💛 Böylece hem ona yalnız olmadığını hissettirir hem de olası yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursun 🧘♀️ Sence eşin bu süreçte ona ulaşman için sana nasıl bir yol açabilir? 🌸
Cevap
3Cevap
sen karışma
Karışma bence o senden yardım falan isterse yardım edersin o zaman
Karışırsan dostun olur
Hiç bulaşma hiç
Karışma boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?