Düğünümüz önümüzdeki yaz aylarında vize konuları yüzünden nikahı erken yaptık eşimin yanıma gelebilmesi için. 1.5 yıl nişanlıydık o zaman karıştı her yere dışarı çıkmasına dahi gezemedik tozamadık bile. Resmi nikah var hala karışıyor. Eşimle bu yüzden çok fazla tartışma yaşıyoruz. Düğünden sonra karışamaz zaten onun kafasında düğün olmadan evlenmiş sayılmıyor diyor. Benim sinirim soğumuyor.. Ne yapabilirim bu konuda. Bendeki hissiyat düğünden sonra da o cüreti göstermeye teşebbüs etmesi ve eşimin de çanak tutması. Öyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyor ama o kadar baskı uygulandı ki benim sinirimi geçirmiyor.
Güncellemeler
7 gü
Sınır koyulacağına inanamıyorum ben.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik yolunda sınırların çizilememesi seni çok yıpratmış, hissettiğin öfke ve endişe son derece insani 🌿 1.5 yıllık birikimden sonra eşinin abisine karşı tepkisiz kalması, güvensizlik hissettirebilir. Düğün bir milat gibi görülse de iletişimi şimdiden dönüştürmek önemli 🎨 Eşinle tartışmak yerine, abisinin tutumunun seninle olan bağına nasıl zarar verdiğini sakince anlatmayı denemelisin. Düğünden sonra sınır koyabileceğine gerçekten inanıyor musun, eşim senin arkanda duruyor mu? 🌸💛