Kurye bana "sürekli arayınca daha hızlı gelmiyorum dedi"
Kuryeyi uygulamadan şikayet ettim, adını soy adını bulup hergün şikayet ettim iki hafta boyunca, en sonunda işten çıkardık onu maili geldi sevindim. Sonra adamın adı soyadından ev adresini öğrendim sonra evinin çevresindeki firmalarda çalışma olasılığı daha yüksek diye o firmalara bu kişinin adını soy adını resmini mail attım işe almayın bana kaba davrandı diye. Sonra çevrenin de biraz ilerisindeki firmaları da uyardım. Arkadaşım abartma diyor ama bu abartı değildir niye abartı olsun?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Allah işçiyi emekçiyi senın gibilerden korusun. İnsanların ekmeğiyle oynamayın belliki para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun, belkide hayatında hiç çalışmadın, sıparısın biraz gecıkse hiçbir şey olmaz. İnsanlıgınızı kaybetmeyın
İşçi emekçi füzgün davranmayıp aklınca" siz arayınca daha hızlı gelmiyor" dediği sürece yaptığım gayet normal
Sorun gecikmesi değil, gecikmesi insanlık hali yollar kalabalık isterse 1 saat geciksin ama o küçük sklıyla "siz arayınca daha hızlı gelmiyor" diye laf sokmasın
Düzgün"
Sık sık üst üste aradıysanız bu cevap yerinde bir cevap olmuş. Acele ettırmenız kazaya sebep olabilir
3 kere aradım ve arasında uzun zamsnlsr vardı
İşçi aklıyla aklınca bana laf sokan kendisiydi, bu tip insanlar hizmet sektöründe çalışmaya uygun değil
Bence siz birdaha hiçbir yerden sipariş vermeyin. Onun öyle cevap vermesi bellı kı sizin zorunuda gitmiş. Ama kurye haklı sürekli arayınca çabuk gelinmiyor. Strese sokuyorsun adamı
Ben hizmete bskıyorum kuryenin stresine değil ki stres yapıyorsa yapamıyorsa bu işi o bıraksın
Çok kolay demi işi bıraksın demek. İnsanlar geçinmek için para kazanmak için canını dişine takıyor ama sipariş geç geldıı dıye işi bıraksın diyebiliyorsunuz. Yine söylüyorum geç gelsin hiçbir şey kaybetmezsin. Bıde sizinki artık hızmete bakıyorum değil de işçinin lafı ağır geldiği için takıntı olmuş. Allah bilir yağmurlu havada bile sipariş veriyorsundur
Yağmurlu havalarda sipariş vermem bu ayrı
Evet eğer geçinmek için canını dişini takıyorsa ına göre hizmet vermesi gersk ve evwt sorun gecikmesinde değil söylediği lafta zaten bunu söyledim ya bir işçi olatak bana kaba davranmasını kabul etmediğim için şikayet ettim olması gereken de budur zaten
Olması gereken bu değil. çalistigi iş yerıne şikayet ettın tamamda çevredeki diğer firmalara neden şikayet ediyorsun
O an çok sinirlendim
Hata yapmışsınız bence hatanızı telafi edın
oda simdi bela. okursa saglam her gun sana o bela tutarsa napacan Simdi kendini hakli zannedip beddua tutmaz sanabilirsin Ama Allahin isini bilemessin ya o kulu cok seviyosa beddua tutarsa basina cok tehlikeli bela gelebilir siddetli ızdırapli
simdi o adam is bulamadikca para durumu kotulesince sana kesinlikle yagdiracak beddualari bu durumda en zararda senn olacaksin
İnsan değil la bu kaçın
https://youtube.com/shorts/h7IMN4JKazQ?si=ffX1TH7Hh-tx48ECOlm bune ln... Lan lan hemen hemen bunu deliler hastanesine götürün hemen deli bu adam yanlış bir şey söylemediği halde lan bu nasıl zeka...
Siz arayınca daha hızlı gelmiyor
Aklı sıra laf sokmuş, kesinlikle hak ediyor
Hak etmedi doğru bir şey söyledi
İşçi aklıyla laf sokmaya çalıştı
Tamam ama yaptıgin doğru değil bak herkesin sevmediği kişileri ben tanımayı denerim ama sen kötü bir şey yaptın yalan söylemeye gerek yok bir yanlış yaptın ams sorun yok şimdi ne yapalım bir daha böyle davranışlarda lütfen bulunmayalım kültürlü bir hanım olduğunuzu düşünüyorum lütfen kültürümüzü başka insanlara kötü sözlerle gereksiz kullanmayalım
Biraz anlayışlı olabilirseniz hayat her zaman daha iyi olur bir daha aynı durum olunca siparişi iptal edin
Ruh hastası sen kimsin ki sana bu dediği ile saygısızlık yapsın çocuğun ekmeği ile oynayıp hakkına girmişsin nasıl hesap vericeksin
Ne kdr srfsz lanet bir insansin öyle bir döverdim ki seni
Gereken bu muydu ruh hastası? Sen 5 dakika geç yedin diye adamı niye işinden ekmeğinden ediyorsun?
Bana kaba davrandı diyor bir de sen kimsin ki 😂 kendini bu kadar önemseme sadece sana mı hizmet ediyor restoran sanki be
Evet bana hizmet ediyor, sadece değil ama bana hizmet ediyor ve bir işçinin size bunları yapmasına asla izin vermeyin. Eğer kusura bakmayın geciktim dese sorun olmayacaktı, siz sürekli arayınca daha hızlı gelmiyor diye kendi minik aklıyla laf soktuğu için oldu
neden bir insanin ekmegiyle oynadinki. sikayet ettinde neden okadsr ustune gittin. uyari alsaydi yeterdi ona. buyuk gunaha girdin basina gelmeden ölmezsn
Yemeği verirken surat asmayıp özür dilese şikayet etmwyecwktim ama kendi kaşındı
Kurye sana gayet verilmesi gereken cevabı vermiş. Aşırı abartmışsın ve gerçekten içinde kötü bir kalp taşıyorsun. Narsist ve kibirli.
Kurye işçi haliyle aklınca bana laf soktu, ben de ona gerekli cevabı verdim.
Sen kuryeyle nasıl direk iletişim kurdun. Sen emek düşmanısın. Sende hakettiğini yaşayacaksın birini ekmeğinden etmek kadar kötü bir şey yoktur. Sen kimsin de saygısızlık etti diyorsun.
sürekli arayınca daha hızlı gelmiyorum
Diye laf sokan kendisiydi evet başına geleni hak ediyor
Ben kim miyim, müşteriyim? Siz de şikayet etmelisiniz zaten bu tipleri
Bence numaranı ve resmini tüm şirketlere verip seni bu hizmetten men ettirmek lazım.
İyi halt ettin kaba davranmış miş niye insanların ekmeğiyle oynuyorsun bence sen hastasin
İşçi aklıyla laf sokarsa bu olur böyleleri bundsn anlar
Sen kendini ne zannediyorsun kimse kismeyi böyle bi saçmalık yüzünden kovmaz istedigin kadar şikayet oluştur
Ciddi olamazsın ya ne bu havalar padişahın neyi oluyosun
Ne kötü kalpsiniz ya şok oluyorum okuyunca
Diye laf sokan aklınca kendisiydi ziktiğimin işçisi bir de yerini bilmeyip laf sokuyor alttsn alta, böyleleri bumdan anlar arkadaşlar
Sağlam bi 5 postaya anca düzelirsin sen
Daha beteri senin başına gelsin.
Yetkez.. vatandaşlıktan da attır
Çıkar çıkar bunun acısı da bi yerden çıkar
neden ekmeğiyle oynuyosun birinin
Diye laf sokan aklınca kendisiydi ziktiğimin işçisi bir de yerini bilmeyip laf sokuyor alttsn alta, böyleleri bumdan anlar arkadaşlar
hava kaç gündür yağmurlu. zordadır adam
ben kapıyı seksi açıyorm işçinin manzarası güzel olsun diye sdadsad sne ekmeğindne etmişsin
Zordaysa bile "siz arayınca daha hızlı gwlmiyorum" dememeliydi
doğru söylyüosn aslında ya.. ben şey anladım orada gidebildğim maksimum hız belli
Bariz malsın.
Yok deli
@Umut8272 sizofrenik ge. rizekali kim bilir kafasinda neler kurguluyor
Birde hala normal insanlar gibi dışarıda geziyor deliler hastenesi bile yaramaz buna bu ileri düzey
@Umut8272 Allah bunun cevresindekiler yardım etsin Şerrinden korusun😅 Buna biraz sesini yukseltsin sevgilisi bu uyusturucu satiyor diye ihbar da eder
Hayır sevgilimi ihbar etmem ikili ilişkilerde eşit konumdayız birbirimize isyediğimizi deriz. Ama basit bir işçinin dedikleri kabul edilemez
Adam ne demiş. Surekli arayinca daha hizli gelmiyorum demek kan davasina cevirmeye deger. mi? Sen sevgilinede yaparsin
3 kere aradım ve üçünde de arada süre vardı
Yemek 3 saatte geldi yemeksepetinde 20 dk diyordu tahmini her saat başı 1 kere aramak yanlış değil onun bu kadar bekletmesi yanlış
Abartt
İğrenç birisin iğrenç.
Rahatsızsın sen😂
Ne demiş ki çocuk bence abartmissin
Ergen gerzkli m. al. kiz
Cinsiyetinle gururlan
Niye mal diyosun şimdi
Ne yaptigina bagli