1 yılOlabilir ben avm de kaç kere sıvı jellere bakmıştım erkekler için olanlardan kayıyor mu iyi diye sıvazlamak için elimde kaç kere tuttum buradakiler sanırım daha farklı medeni
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar s lâ k biri 🙄🙄 bende iki gün önce aldım hemde biz 4 kişiyiz evde hepsine aldım 😂😂 kimsede dönüp bakmadı o yüzden Türkiye'den nefret etmeye başladım insanların tuhaf bakışları aldığına bakar yediğin şeye bakar komşular eve getirdiğin şeye bakar sevmiyorum ben takip ediliyor muş gibi burada eve marketi taşı kimsenin ruhu duymaz 😂
02 Yorumla
Soran1 yılBizim mahallede suriyeliden tut afganlara hersey var böyle tuhaf yobazlarda var bıktım artık hepsinden
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o yaşlı amca muhtemelen ne diyeceğini bilmeyip gereksiz bir tepki verdi. Kimse kendi doğal ihtiyaçlarından dolayı utanmamalı! Ped, kadın olmanın gayet normal bir parçası, yani bunun terbiyeyle falan alakası yok. Emin ol sen tamamen haklısın. Regl, doğanın bir mucizesi ve biz kadınlar bunu utanmadan yaşamaya devam edeceğiz! 🌸✨ Sen kafana takma ve kendi konforuna bak. 💪
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
1 yılBnde baska sehirde uni okurken marketten ped almistim siyah posete koymustu kadin. Sanki ayıp bir sey m. g
02 Yorumla
Soran1 yılKadın kadının düsmanı ya sanki kendi regl olmuyor
- 1 yıl
Sanmıyorum ama etraftakilerden dolayı öyle ayıp diye düşünmüştür yani gerikafalılığa kaçıyor biraz bu durum
1 yılHormonların çalışıyor onda iş bitmiş ya kıskanmış ondan
20 Yorumla
1 yılAlıcan o pedi sokucan ağzına ağzına. Normal bir şey ne zaman anomal bakışlardan kurtulucak ya
026 Yorumla
Soran1 yılVallah delirecem ya açık giyinincede bakıyor bu yobazlar
- 1 yıl
Bu yaşlılar kadar yaşıt erkekler bile bakmıyorlar. Bu yaşlarında torun seveceklerine, torunu yaşındaki kizlara göz koyuyorlar
- 1 yıl
Hiç bakmıyor demedim. Onlar kadar bile bakmiyorlar dedim
- 1 yıl
Nolacak mi?🙄şaka gibisin. Ayrica sadece açık giyinenlere değil kapalıya bile bakıyor şerefsizler. Senin anana bacına baksalar baksınlar nolacak mı diğeceksin?
- 1 yıl
Kapalıya bile bakıyorlar kardeşim. Diyelim ki bir dayı bir kızı rahatsız ediyor yolda görmezden mi geliceksin? yolunu mu değiştireceksin? Senden yardim istese beni ilgilendirmez mi diyeceksin. İnsanlik ölmüş ya ölmüş gerkçektende
- 1 yıl
Erkek dediğin 50+ yaşlilar. Dedem yaşinda adamlar
- 1 yıl
Bak ben bakmiyorlar demiyorum onlar da bakiyorlar. Onlarin da hakki yok bakmaya. Ancak sohbet şu anda bu dayilardan gidiyor
- 1 yıl
Gerçekten sen laftan anlamiyorsun🤦🏻♀️ben açik giyinmiyorum bakiyorlar neden peki?
- 1 yıl
Bir de erkekler bakar diyorsun🤦🏻♀️ nasil akil nasil zeka bu umarim senin gibilerin soyu tukenir👍🏼
- 1 yıl
Gitsinler karilarina baksinlar bana niye bakiyorlar. Ne yapiyim çuvalla mi geziyim dişarida?🤦🏻♀️
- 1 yıl
Böyle koruduğuna gore sende bakiyosun demek ki
- 1 yıl
Sen nasil bir insansin ya. Şurda iki saatir sana normal bir dille bir şey anlatmaya çalişiyorum. Ama anlamiyorsun. Git ya git Allah ini seversen karisi yokmuş napim? yoksa evlensin Allah Allah
Gizli Üye(18-24)1 yılayy o dayılar sonra İnternette kızlara mesaj atiyor gel de kudurma 😄
01 Yorumla
Soran1 yılBunlar telefon kullanmayı bile bilmiyor ama çok komik dışarda açık giyinen görünce öküz gibi bakıyorlar 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılNe işe yaradığını emin ol, bilmiyordur , ben de denk gelmistim, cevabını verince şok olmuştu
00 YorumlaAma onlar sünnet olunca her yeri ayağa kaldırıp şölen yapıyorlar 😃 ama tezatlık var bunda boş ver ablam onları
00 Yorumla
1 yılAdam aklı sıra edep yoksunu böyle demesi bence Allah ıslah etsin ayıp mı ped almak saçmalamıs
00 YorumlaAllah sizi ıslah etsin ama geç oldu artık diceksin
00 Yorumla
1 yılSeni de ıslah etsin deseydin ahsj
00 Yorumla
1 yılboş ver eski zihniyeti kafana takma..
00 YorumlaÖnemseme lütfen yaşlıları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRezil etseydin bunak iti
00 Yorumla
1 yılHayır olmadın
00 Yorumla
1 yılİlgnc
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Şakaysa komik değil yazdığın ama değilse hiç utanılacak bir şey yok. Asıl ALLAH onu ıslah etsin. Sen takma. Erkeklerin don alması kadar normal bir şey bu. Alkol alırken asıl siyah poşete koysunlar. Pedleri neden koysunlar ya?
122 Yorumla
Soran1 yılŞaka?
Soran1 yılNe şakası?
Soran1 yılBen sizin gibi beyinsizmiyim yalan söyliycem saçma sapan
Soran1 yılTakmadım zaten onu ama çok tuhaf yani biz regl olmasak onlarda olmayacak
- 1 yıl
Hakaret etmenize sebep olacak bir şey dediğimi düşünmüyorum. Bir erkek gelse ve '' Arkadaşlar bugün don alırken yanımdaki teyze bana baktı ve dilini çıkardı. Ne yapıyorsunuz da diyemedim sonrasında bana Allah ıslah etsin dedi ne yapıcağım? '' dese de ona bu şekilde yazdığım gibi yazılacaktı.
Soran1 yılYalan değil yani boşu boşuna yalan söyleyecek halim mi var böyle bir konuda değişikmiş gerçekten
- 1 yıl
Siz bunun aynısını dediniz DEMİYORUM. Sadece bazı konularda bazı insanlar maalesef ki bu gibi konuları MİZAH konusu yapabilecek kadar kötü niyetli olduğu için ''Şakaysa komik değil dedim.'' Lütfen '' Ama değilse...'' kısmını okursanız sevinirim eğer başınıza gelen dediğiniz gibi gerçekse.
Soran1 yılTamam ya ne uzattınız inanmak zorunda değilsiniz şaka değil ama siz öyle düsünmek istiyorsanız düşünün
Soran1 yıl10 saat açıklama yapmanıza gerek yok
Soran1 yılŞaka değil ama inanmak istemiyorsanız inanmayın
Soran1 yılOf tamam anladım ne uzattınız ya
- 1 yıl
Regl olmanız insanlığın devamı için yadsınamaz bir süreçtir. Ama bir o kadar da erkeğin kısır kalmaması ve verimli döller üretmesi önemlidir. Zira kadın ne kadar verimli döl üretirse , yumurtalıkları olursa olsun erkek kısırsa çocuk olmaz. Ben burada KADINLAR OLMAZSA ERKEKLER OLMAZSA yapmıyorum. Bizler birbirimize muhtacız. Bütünleyici yaklaşıyorum. Size yapılan dediğiniz gibi ise yanlış onu dedim sadece.
Soran1 yılBenim çocuğum var böyle boş şeylere takmayın
Soran1 yıl1 tane çocuğum var oda benim reglimle oldu
Soran1 yılRegl olmasa sende olmazdın
Soran1 yılAyrıca doğuranda biziz yani ben hiç doğuran erkek görmedim siz gördüyseniz bilemiyorum
- 1 yıl
Uzatan ve yazdığımı yanlış yerlere çeken sizsiniz. Anlaşılan Birilerine olan sinirinizi başkalarına atmaya meyilli bir davranışınız var. Normalde benim yazdığımı okuyup. ''Çok sağ olun yazdıklarınız için / Teşekkürler sözleriniz için. '' diyecekken gelmişsiniz '' ŞAKA mı NE şakası '' diyorsunuz. Burada kaç milyon insan konuşuyor. Kaçı erkek kaçı kadın TAM olarak emin misiniz de konuşuyorsunuz? Belki ben erkek profiline girmiş kadınım. Belki de siz kadın profiline giren erkeksiniz. Bunu lütfen ( Gereksizce olay çıkaracak aksiyonları ) Herkes için almayın. Rahatsız olduysanız engelleyin geçin , küfür ediyorsa bildirin. Yoksa ciddi manada size bu denli kendini izah etmek için kendisini çabalayan erkeklerin fazla olduğunu düşünmüyorum. Size küfür edebilir , hakaret edebilir , tehdit edebilirler. Bu hem sizi üzer hem de tüm bu olaya şahit olanları üzer. O yüzden rica ediyorum insanları kötü yorumlamamaya çalışın. ( Başınıza geldiğinizi söylediğiniz olay için demiyorum bunu. ) Engellemek isterseniz beni engelleyebilirsiniz de. Sorun olmaz benim için. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. İyi günler.
Soran1 yılİyi günler tamam
Soran1 yılÇok sert tepki verdiysem kusura bakmayın reglim yaklaşıncada dengem bozuluyor sinirlerim hopluyor
1 yılİnanmadım. Böyle bir fantezşn olduğunu düşünüyorum. Ped aldığın için birilerinin sana laf atmadı seni tahrik edecek. Yaşlı olöası da yalanın makyajı. Onu diyecek yaşlılıkta bir adam pedin ambalajını bile anlamsz.
136 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun sen ya he aynen fantezim var ne biçim insansın sen ya
Soran1 yılKendinle karıştırdın heralde beni
Soran1 yılFantezi 😂
- 1 yıl
Düşüncemi yazdım
Soran1 yılKimse sormadı düşünceni s git
- 1 yıl
Sen sordun. Bu soruyla... Hakaretin, ana dilin olmalı?
Soran1 yılKankacım yalan söylüyorum sanki bide fantezi diyorsun ay çok komik işim gücüm yok uydurcam aynen
- 1 yıl
Bak tatlım. Ben sana neden inanmadığımı gerekçesi ile yazdım. Hakaret etmek yerine bana mantıklı cevap ver. İlgi çekmek isteğini anlıyorum ama gizlisin.. ;) Sanal bir dünyada sanal ilgi peşindesin. Rüyanın içinde rüya görmek gibi :D
Soran1 yılAynen aynen yalan tamam
- 1 yıl
Bu bahsettiğin olayı dünyanın hiçbir yerinde hiç kimse yapamaz. Yapıyorsa ya akli dengesi bozuktur, ya da orada o adamın anasının s... kerler.. Ped aldın diye kimse seni taciz edemez. Yanında kimse yok muydu? Kasiyer falan?
Soran1 yılBenim oturduğum yer gece kondu aşırı kötü biryer Afgan Suriyeli ne varsa var ucuz diye geliyorlar kasiyer birsey demedi oda adamdı benim kimseye yalan borcum yok yani inanmak zorundada değilsin adamın yanında karısı vardı oda bana kötü kötü baktı
- 1 yıl
Gecekondu? Türkiye de halen gecekondular var mı? Hangi semt?
Soran1 yılAy ne komiksiniz siz hayatı laylaylom mu görüyorsunuz gerçekten
Soran1 yılBide soruyor gecekondu hala kaldımı diye yok kanka kalmadı herkes villada yaşıyor
Soran1 yılZengin bebesisin işte belli
Soran1 yılGerçekten güldürdün beni çok sağol
Soran1 yılSen bi gel bizim mahalleye kelebeklesinler seni görürsün gece kondu kalmısmı
- 1 yıl
Hangi mahalle sordum ama söylemedin :D
Soran1 yılpopon yiyorsa gel tepecik
Soran1 yılGirebilirsen tabiki gelde kelebek taksınlar sana
Soran1 yılTepecik Kuruçay
- 1 yıl
Büyükçekmece tepecik mi?
Soran1 yılDaha nerde orayı bile bilmiyorsun zengin bebesi
Soran1 yılAna kuzusu seni
Soran1 yılGece kondu kaldımı diyor bide yok kalamadı havuzlu villalarda yaşıyoruz 😅
Soran1 yılKardeşim git işine zengin bebesisin hayatı görmemissiniz
- 1 yıl
Kızım tepecik neresi?
Soran1 yılİzmir kanka girebilirsen gir sokarlarsa seni oraya
Soran1 yılGel valla ya seni bi halletsinler lazım sana ziksinler seni bi
Soran1 yılMahşerin yakışıklısı😅😅👶🏻
- 1 yıl
Yok yok.. İnadım sana.. Konuşma tarzından belli varoş kızı olduğun :D
Soran1 yılKorktunmu lenn
Soran1 yılTamam tamam hadi iyi günler
- 1 yıl
Ben İstanbul çocuğuyum.. İzmir i bilmem.. Demek halen İzmir de varoş mahalleri var.. Hani çok moderndi? :D İyi eğlenceler...
Soran1 yılİstanbulun ana kuzusun yani normaldir çok moderniz aynen her yer çok modern😂😂
- 1 yıl
Peki.. Kendine iyi bak... Hayallerine kavuşman dileği ile ;)
Merhaba, eski zamanlarda menstruasyon bu kadar normal değildi, amca o dönemlerde yaşadığı için menstruasyon döneminin bu şekilde pedleri va göstererek ifşa edebilmesini kabullenemiyordur. Bu onun yaşadığı zaman dilimi için normal
10 Yorumla
1 yılKendi kızı karısı almiyormu acaba napıyor peçete mi sarıyor. Bu yobaz kafalar ne zaman yok olacak merak ediyorum. Galiba o kesim ölünce ülke de ileriye gidecek. Herifi bogasim geldi 😂
02 Yorumla
Soran1 yılKendileride o kanla doğuyor sonra geliyorlar laf atıyorlar
- 1 yıl
Boş insanlar
1 yılKendisi prostat olunca hasta bezi alırken görürüm onu.
00 Yorumla
1 yılAsıl Allah onu islah etsn 😂😂
14 Yorumla
Soran1 yılAy şok oldum ya
- 1 yıl
Sen ne dedin
Soran1 yılHiç bir şey ama keşke deseydim ay çok sinirim bozuldu birde kötü kötü bakıyordu
- 1 yıl
Demeliydin ya 😂 yanlış yapmıssın
Hala bu kafada insanların olması üzücü
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten küçük bir mahallede yaşıyorum her tip insan var
Gizli Üye(36-45)1 yılYalan söylediğine yemin edebilirim. Eline ne geçiyor böyle yapınca? Yalancı sahtekar
01 Yorumla
Soran1 yılYemin et çarpıl insallah
1 yılCahil adam başka bişey anlamıştır skkktr et
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi birsey
Hiç inandirici değilsin
03 Yorumla
Soran1 yılValla bizim mahalleye gel hersey var burada
Soran1 yılYalanlık birseyde demedim ayrıca?
1 yılMaldır henen kaydettirseydin mal gesabına
00 YorumlaAmca canım tekiymiş ciddiye bile alma
01 Yorumla
m 1 yılAllah onu istiyor🤣🤣
00 Yorumla
1 yılaslında o yașlı adamı öyle bir dövmek lazımki
00 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 373 cevap paylaştı. Asıl o ıslah olsun yobaz pislikler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun ben @mk, Bitmediler hıığaamına
00 Yorumla
1 yılBen olaydım dayıya bakıp cahillik zor derdim
02 Yorumla
Soran1 yılBen saygımı bozmadım birsey demedim ama ne Allah ıslah etsini ya
- 1 yıl
Bence onu ıslah etsin cahil herif
1 yılSttir et bunagi
00 YorumlaYalan mı
00 YorumlaDayının gö tğne pardon gözüne soksaydın
00 YorumlaO amcamız beyinsiz dogmuş maalesef