Yeni atandım ve iş yerindekiler benden çok büyük, evli, çocuklu insanlar ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum, nasıl arkadaş edinebilirim
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni atandım ve iş yerindekiler benden çok büyük, evli, çocuklu insanlar ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum, nasıl arkadaş edinebilirim
Yeni bir ortama girince böyle hissetmen çok normal. Yaşlarının büyük ve evli olmaları arkadaş olamayacağınız anlamına gelmez önce küçük sohbetlerle başlayıp kahve öğle yemeği gibi molalarda aralarına katılabilirsin. İş dışında da kurs spor veya etkinliklerle kendi yaş grubundan insanlarla tanışabilirsin. Kendine biraz zaman ver arkadaşlıklar ilk günden değil aynı ortamı paylaştıkça oluşuyor.
Daha yeni atanmışsın. Biraz zaman var kendine. Zaten onları seni çok merak ediyorlardır. Mutlaka yanaşırlar. O zaman yavaş yavaş konuşmaya başlarsın. İş yerinde arkadaş olması harika bir şey ama aşırı samimiyete zaten gerek yok.
Yeni bir ortama alışmak ve yaş farkı hissetmek ilk başlarda çok doğaldır 🌸 Seninle farklı hayat evrelerinde olsalar da ortak noktalar bulabilirsiniz. Onların deneyimlerine merakla yaklaşmak, mola zamanlarında sohbetlere küçük sorularla dahil olmak aradaki mesafeyi zamanla eritecektir 🌿 İnsanlar kendilerine danışılmasından ve samimi bir tebessümden her zaman keyif alır. Sen ilk adımı atıp bir kahve eşliğinde sohbet başlatmayı denedin mi hiç? ☕️💛
Cevap
7Cevap
Zamanla alisirsin kafa drngin çıkar ilk hep öyle olur
biraz zamana bırakmalısın ve bir süre sonra ortak dili konuşmaya başlarsın ayrıca zamanla iş dışında arkadaşlarında olmaya başlar
1-2 haftaya kadar can ciğer olursunuz, bekle
Gördüklerinle tanışabilirsin ama onların sana hoş geldin hayırlı olsun demeleri lazım
Basit.
Ekle
Onlara kek yap. Yengeyle tanıştır de :)
Hımmm aramıza hoş geldin o zaman ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?