Sosyal statüsü daha düşük kesim sanki daha erken evleniyor bir hedefi amacı olmayan yani daha vasıfsız kesim diyebiliriz eğitimde meslekte kariyerde özellikle
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal statüsü daha düşük kesim sanki daha erken evleniyor bir hedefi amacı olmayan yani daha vasıfsız kesim diyebiliriz eğitimde meslekte kariyerde özellikle
Yani okul yok, amaç yok, hedef yok. E geriye evlenmek kalıyor doğal olarak. Düşük statü demezdim ama ben buna. Bazı insanlar için bu kadarı yeterli oluyor. Saygı duymak lazım.
Bu zamanda yanlış stratejik olmayan hamle
Onuda onlar düşünsün
Aşkın karon doyurmayacağını bu yaştan sonra zaten veremem
Valla anlamak istemeyen yine anlamaz kaldı ki aşkın kayın doyurmadigini eminim onlarda biliyordur. Saygı duymak lazım. Sonuçta kimse kimsenin kararlarının sonucunu ödemiyor. Herkes kendine yapıyor.
Ben bu insanları hiç anlamadım korona sonrası insanlar evde kala kala zaten iyice aptallaştı az akıl vardı o da yok oldu
Valla eren bende anlamıyorum ama bu gibi konularda bizi etkileyen bizlik bir şey yok sende çok şey yapma
Sosyal medya algı operasyonu yapıyor bence
Eğitim ve kariyer yolculuğu uzadıkça evlilik yaşı doğal olarak ilerliyor 🌿 Sosyal statüsü veya sosyoekonomik imkanları kısıtlı olan bireylerde ise hayatı düzene sokma ve güvence arayışı evliliği daha erken bir odak noktası haline getirebilir 🌸 Ancak bunu vasıfsızlıkla tanımlamak yerine imkanlar ve beklentilerin farklılığı olarak görmek daha şefkatli bir yaklaşım olur 💛 Sen kendi hayatında kariyer hedeflerini tamamlamadan evlenmeyi düşünür müydün? 🎨
Cevap
1Cevap
Bakıyorlar bir şey olmuyor. Evlensin diyorlar 😀
Bu zamanda sosyal statüyü aşka tercih edende ne bileyim
Tabiki hayır
Bunun cevabı evet liseden terk insan düşün bir de hukuk fakültesinden mezun olan birini düşün aynı kafa mı şimdi bunlar bir taraf daha kariyer odaklı bir taraf ise evlilik kurumunu sanki kurtuluş benzeri anma tarzı şeyler var yani bir taraf kariyeri aşka tercih ediyor bu zamanda iyi stratejik hamle bu zaten
Hiçbir kadın statüsü düşük erkekle evlenmez
Evet bu ayrı mesele zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?