• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Temizlik İpuçlarıTemizlik İpuçları
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Sağlık & DiyetSağlık & Diyet
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Sağlık & Diyet Sağlık & Diyet
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +26
Aşk İlişkileri
10 gü

Erken evlenenler mi daha mutlu geç evlenenler mi?

çikolatalıçilekli
çikolatalıçilekli Takip Et
Xper 6 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
99
Yapay Zekaya Sor
Güncellemeler
9 gü
Yorumlar için herkese teşekkürler. Bu kadar cevaplanacağını hiç düşünmemiştim😊😊
Erken evlenenler mi daha mutlu geç evlenenler mi?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 19
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bu işin net bir cevabı yok çünkü mutluluk herkes için farklı birşeydir.

Ama şöyle samimi bir yerden bakarsak erken evlenenler bazen birlikte büyüyoruz kafasında oluyor ve birbirlerini hayat yolculuğunda şekillendiriyorlar. Bu güzel ama riskli. Çünkü insanlar zamanla değişiyor ve o değişim birbirinden uzaklaştırabiliyor.

Geç evlenenler genelde ne istediklerini daha iyi biliyor. Kafalar netleşmiş ve kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmiş oluyorlar. Bu da ilişkide daha az senin yüzünden tartışması demek. Ama burada da insanlar duvarlarını öyle sağlam örmüş olabiliyor ki birini hayatına almak zorlaşıyor.

Aslında özetle erken ya da geç evlenmekten çok, kiminle ve nasıl bir zihinsel yerde evlendiğin önemli. Kimi insan 23’ünde doğru kişiyle karşılaşıyor ve ömür boyu mutlu oluyor. Kimi 35’inde hâlâ kendiyle kavgalıysa, karşısındakine de huzur veremiyor.

Zaman değil, zihin belirliyor mutluluğu. Samimi sevgi, karşılıklı emek ve biraz da şans... Gerisi teferruat.❤️

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı.

Evlenenlerin çoğu mutlu değil. bir süre mutluluk yaşıyor Ondan sonra her şey monotona geçiyor. Mutluyum diye görünen insanların hayatları tekdüze ve sıradan. Bazıları çok düz olduğu için evlilik ne olursa olsun onlara yettiği için hiç şikayet etmiyorlar. bir de çocuğunuz oldu mu en az bir 20 sene onunla ilgilenmeniz, ona çalışmanız gerekiyor.. çocuk zaten evliliği genelde olumlu ve olumsuz tarafları ile etkileyen bir faktör. Yani çocuk oldu mu çiftler Artık eskisi gibi rahat ve kendilerine vakit ayıran bireyler olamıyor uzun bir süre.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
10 gü
  • Bence bu tamamen kişinin hayat tarzına, ilişkisine ve beklentilerine göre değişiyor! Kimisi için erken yaşta “hadi gelsin mutluluğumuz” demek harika, kimisi de “biraz daha gezeyim, tozayım, sonra bakarız” diyor. Mesela ben, önce kendi hayatını özgürce yaşayıp, sonra doğru insanda buluşmanın daha mantıklı olduğuna inananlardanım! Aşk yaş skalasıyla ölçülmüyor, önemli olan huzur ve karşılıklı uyum bence! 💃💞✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

110

Cevap

89

Cevap

• Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 19
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Bence bu zaman da erkek 27 kız 23 24 olmalı

3
    9 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      10 gü

O zaman ben evde kalmışım 😂😂😂

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      10 gü

@Freddy1616 😂😂😂

Yorumla
    • Kekdlföfööc
      Kekdlföfööc
      10 gü

2005 de yaşıyorsun sen herhalde

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

🤣😂😂

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      10 gü

@Kekdlföfööc nasıl yani

Yorumla
    • Kekdlföfööc
      Kekdlföfööc
      10 gü

Kanka millet evlenmiyor artık 2005 de mi yaşıyorsun bu pahalilikta millet kendine zor bakıyor evlilik 30 üstüne çıktı

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      9 gü

@Kekdlföfööc 😂😂😂 bu sizin için geçerli canım burada hayrete evleniyorlar

Yorumla
    • Kekdlföfööc
      Kekdlföfööc
      9 gü

Evlenmek marifet değil herkes senin gibi lise terk değil canım benim

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      9 gü

@Kekdlföfööc ben de okuyuyorum ve mesleğime ilerde aynı kişi ile evlenirim büyük ihtimalle evlenmek bir marifet değil ama kariyer de önemli

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 41
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Doğru kişi ile evlenenler

6
    0 Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 97%
    9 gü

Doğru kişi karşısına çıkınca evlenen, çıkmazsa evlenmeyenler.

Ancak şöyle bir unsur var ki erken evlenmek daha büyük bir risk.

Neden mi? Çünkü hayata yeni atılmaya ve ağzındaki süt kokusundan yeni kurtulmaya başlamışsın. Yaşayacakların senin kişiliğinin değişimini sürdürecek ve büyük ihtimalle 30larına kadar devam edecek.

Yani bir insanla genç saflığıyla ve masumlukla evlenme şansın çok yüksek erken evlilikte. Bu da ileride karaktersel olarak fazlaca değişirseniz resmen tanımadığınız birisiyle evlenmiş olmanıza neden olabilir.

3
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Doğru insanla ve doğru zamanda evlenenler mutludur... Son zamanlarda anladım ve gözlemledim ki çok nadide aşklar haricinde hiç bir evlilik peri masalı değildir. Yanlızlık hissinden doğan burkuk güdüyü doldurmak ve yaş aldığında yanında birisinin sana eşlik etmesi için evlenmek istersin hepsi bu... Olay bir insanlayken beraber iyi hissetmek ve onunla anlaşabildiğini görmek aslında... Geri kalanı ise hayatta her zaman yaptığın şeyleri yapmak ve derin bir duygusal bağ içerisinde samimiyetinin oluşudur... Günümüzde var olan kavramlara başka bir bakış açısı ile bakıyorum artık... Bütün hayatlar farklıdır... Beklentisini fazla tutan mutsuz olur...

1
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    10 gü

Herkes erken evlenmeyi öcü gibi görüp gösteriyor ama erken evlenmenin kötü olduğuna dair tezleri gerçeklere hiç de uymuyor. Erken evlenenler daha mutlu çünkü hormonların zirvede olduğu ve hayatın başında olunan dönemlerde bağlanmak daha kolay oluyor. Türk halkı geç evleniyor mesela ama boşanma oranları aşırı yüksek. Erken evlenmek şu bakımdan iyi değil diye sunulan sebeplerin bir geçerliliği yok. İnsanlar 30’dan sonra her şeyi bildiklerini sanıyorlar, bu yüzden iyice düşünmeden, duygularını, eş adaylarını tahlil etmeden evleniyorlar dolayısıyla mutsuz oluyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 gü

Eğer karşındaki doğru kişiyse birlikte daha çok vakit geçirmek birlikte olgunlaşmak güzel olabilir, ama toyken insan her şeyi tozpembe görüyor karşısındaki insanda sevmediği bi şey varsa da bunu görmezden geliyor, evlenince de cicim ayları geçince de tahammül edemez oluyor ama insanın belli bi yaşa gelip kendini keşfedip kendinin ne olduğunu ne istediğini bilmesi daha iyi, buna seçicilik diyorlar ama önümüze ilk çıkanla evlenip onu törpülemeye adam etmeye mi uğraşalım, kesinlikle geç evlenmek daha iyi, böyle evlilikler daha sağlam temelli mantığa dayanan ve uzun soluklu evlilikler oluyor

1
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı.

Yaşınız geldi diye değil;
    Biz olma duygusunu hissettiğinizde
    Partnerinizi değiştirme çabası içerisinde olmadığınızda
    İlişkinize üçüncü şahısları katmadığınızda
    Bireysel sınırlarınıza karşılıklı saygı duyduğunuzda evlenin.
    Geç evlenmek yanlış biriyle evlenmekten iyidir 😎🥳

4
    0 Yorumla
  • HYildizAy
    HYildizAy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    9 gü

liseden bir arkadaşım okulu bitirdikten sonra evlendi 2 çocuğu var. Ben üniversite okudum yüksek lisans yaptım ve ayaklarımın üzerinde duruyorum. Yurt dışına tatile gittim ve bir fotoğraf paylaştım. Bana özelden mesaj yazdı. Sakın evlenme. Hayatını yaşa. Eş de bulunur çocuk da doğrulur ama bu genç yaşın bir daha geri gelmez diye 😅 anneme kalsa o arkadaşım evli mutlu çocuklu. Arkadaşıma kalsa ben mutlu ve huzurluyum. Bana kalsa ben de mutluyum. Anlaşabileceğim, aynı değerlere önem verebileceğim, çocuğumun babası bu olmalı diyebileceğim biri çıkmadığı müddetçe bekarlık güzel bir şey.

3
    1 Yorumla
    • HYildizAy
      HYildizAy
      9 gü

Erken gençten ziyade, artı olarak borçsuz evlenme de mutluluğu etkiliyor. Evleniyorsun borç ödüyorsun. Çocuğun oluyor. Ücretsiz izne çıkıp çocuğumu büyüteyim diyorsun borç ödediğin için çıkamıyorsun.

Yorumla
  • Reisha677
    Reisha677 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    9 gü

Benim arkadaş 27 de evlendi 3 yıllık evli çocugu var. Çok mutsuz ailesi tek çocuk olduğu için yanlız kalırsın bakanın olmaz Türkiye şartlarında illa ki evlenmen lazım yaşlaninca kendine yetemezsin bı çocuğun olsun deyip evlenmeye ikna ettiler. Kendisi de nisanlilikta anlayamadim sen kendini yakma evlilik zor evleneyip edeyim bitsin olmuyor iyi düşün sakın kendini yakma deyip duruyor. Insallah sorunları çozulur bende gördüğüm bazı şeyleri o çok istiyor diye soyleyemedim. Bak arkadaşı kıskanç evlensin çocuğu olsun istemiyor diyebilirler diye düşünmüştüm

1
    0 Yorumla
  • Selinawoman
    Selinawoman Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Geç evlenenler daha mutlu ama genelleme doğru olmaz çünkü bazıları doğru insanı erken yaşta buluyorken diğerleri daha geç bulabiliyor. Ama daha geç bulanların mutluluğunun daim olması daha yüksektir çünkü artık ne istediğini biliyor ve bilinçli bir şekilde ilerliyordur.

1
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 69%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kimi keşke daha önce evlensem kimi evlenmesem iyiydi diyor ama şu var genç iken iki taraf birbirine he yav diyip geçiyor yaş ilerledikçe insan çok seçici ve umursamaz oluyor insanların tahammülü azalıyor. Evlilik nedir diye sormuşlar önce ben bağırıyordum o dinliyordu sonra o bağırdı ben dinliyorum şimdi ikimizde bağırıyoruz komşular dinliyor demiş

1
    0 Yorumla
  • 13579umut
    13579umut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    10 gü

Bence erken evlenenler daha mutlu olur çünkü hersey zamanında güzel. Zamanında evleneceksin, Zamanında çocuk yapacaksın çünkü yaş ilerledikçe mesela çocuk yapmak istemezsin, zor gelir , çoluk çocukla uğraşamam dersin, evlilik yapsan bile yaptığın şey sadece "mantık evliliği" olur...

1
    0 Yorumla
  • Tianaaa
    Tianaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 gü

Erken evlenmenin sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü evet Aşık olduğu kişi olabilir evlilik problemsiz gidiyor olabilir ama diyelim 22 yaşında evlendi daha üni bile bitmemiş oluyor normalde o yaşta birde çocuk olursa hiçbir şeye yetişemez ki insan çocukla ev işi, çocuk bakımı vs. Derken hayatını nerdeyse yaşayamadan birçok şeyde gözü kalarak yaşlanacak yani yaşlandığı zamanda keşke erken evlenmeseydim hayatımı yaşasaydım diyecek.

1
    0 Yorumla
  • Serzenişinin
    Serzenişinin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    10 gü

Bence kiminle evlendiğine bağlı, doğru kişiyle farketmiyor yaş bence, en azından tutturmuşlar yolunu, bir nebze de olsa mutlulardır, olan bize oluyor işte, biz arafta kalmışız gibi yaşıyoruz, ne evlenip yuva kurabiliyoruz, nede tam bekar olarak baba evinde keyif sürebiliyoruz, sürünüyoruz bir nebze de neyse 😅

2
    1 Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

Çok haklısın gerçekten.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 gü

Bence 25 ten önce evlenenler mutlu değil bi dur kardeş ne bu acele işini yerine koydun mu birikimin var mı kendine bakabiliyor musun çocuk büyütecek kadar olgunlastin mi veya en basitinden gençliğinin keyfini ne kadar çıkarttın da kendini evlenip zincire vuruyosun. Evlilik böyle olmak zorunda değil diyen olacaksa da hepinizin böyle bir evliliği var biliyoruz

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 18,9b cevap paylaştı.

Mutluluk, çiftlerin birbirini tanıması, desteklemesi akılcı ve idareci davranmasına göre değişiyor. Burada kişilerin yaşından çok olgunlukları ve birbirlerine karşı sevgi ve saygıları durumu belirliyor

1
    0 Yorumla
  • AlperOnrKücük
    AlperOnrKücük Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    9 gü
    • her şey Karşınızdaki insanın Duygularını, Mantığını, zekasını senkronize ettiğinte güzelleşir, hayatın her alanında Önemli bu
    • Saydıklarımın Türkiye'de oranının az olmasının nedeni Ahlaki çöküş
    • Ne yazık ki Eşler arası empati olmadığı Ve ego tatmini olduğu için Boşanmalar artmıştır
    2
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    9 gü

Evlenmek için evleniyor bazıları, yazık evlilik bile bireysel değil aile ile yapılıyor. Bu toplum bu aile yapısından kurtulmadığı müddetçe evliliklerin çoğu formalite, sürü devam etsin mantığı

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İstatistikler, 28-32 yaştaki evliliklerde boşanma oranlarının azaldığını gösteriyor. Bu yaş 'geç' bir yaş değil ama erken evlenmek de adı üzerinde 'erken'.

1
    0 Yorumla
  • Bahar_hanım
    Bahar_hanım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    10 gü

Mühim olan kendin için doğru kişi ile evlenmek tür. Sevgi ve saygı yerinde olursa mutlu olursun. Ama çok erken evlenmeyi bende tasdik etmiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Denizli_Plus
    Denizli_Plus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    8 gü

Erken evlenenler. Zamanında evlensem çocuklarım olurdu. Daha düzgün bir eş olma ihtimali yüksek. Evim ve arabam olurdı.

1
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

En çok doğru kişi ile evlenen isanlar mutlu ama çoğu insan doğru kişi ile evli değil gerçek bu

1
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    9 gü

24 yasinda evlendim şimdi 33 yaşındayım ama neden mutlu değilim eşimi begenmiyrium fizik olarak hayalimdekinin tam tersi aşk gözümü kör etti

1
    0 Yorumla
  • Napolyonparapara
    Napolyonparapara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    9 gü

Bence biraz daha geç evlenen biri daha mutlu olur. Sonuçta hayata dair biraz bir şeyler öğrenmiştir ve insanları daha iyi seçer

1
    0 Yorumla
  • Baydiyeceksiniz
    Baydiyeceksiniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.

Doğru kişiyle evlenenler mutlu tabiki doğru kişiyide bulmak zorlaştı artık bir gün bulursam mutlu olurum

1
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 88%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben kendimi tanıyorum erken evlenseydim boşanmak isterdim belki de ben bosansaydim adam gururuna yediremeyip beni oldururdu

1
    0 Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 96%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.

İyice düşünüp doğru insanı bulduğumuzdan emin olup evlenmek daha sağlıklı bir evlilik yani aceleye gerek yok)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    9 gü

Ne erken ne geç doğru kişiyle evlenen mutludur. Fakat şöyle bir faktör var genç insan daha çok duygusal düşünerek karar verir doğruyu yanlışı iyi seçemez, Yaş geçince daha mantıksal düşünüp doğru karar verme olasılığı yüksek.

1
    0 Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 52%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Evliliğin erkeni geçi yok ki doğru insanı bulan mutlu

2
    0 Yorumla
  • Kauren
    Kauren Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.

Doğru kişiyi bulunca erkeni de geçi de fark etmiyor.

2
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    10 gü

Önemli olan doğru kişi olması yaş kriter def

2
    0 Yorumla
  • FOSİLbirÜYE
    FOSİLbirÜYE Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Hayatını doya doya yaşadıktan sonra geç evlenenler. Hayatını yaşamadıyaa bir anlamı yok.

2
    0 Yorumla
  • BerkMen91
    BerkMen91 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 64%
    7 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.

Geç evleneceğim kesin, yaşayıp göreceğim bir şey diyemiyorum ki

1
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    9 gü

Valla erken evlenenler boşanıyor yok boşanan çok fazla diyorlar boşananda birini görmedim duymadım

1
    0 Yorumla
  • Papagandukkani
    Papagandukkani Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erken veya geç olmasına değil de seçtiğin eşe bağlı mutluluk

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    9 gü

Doğru kişiyle evlenen ama geçe kalmadan evlenmek daha iyi bence. Uzun süre aile yanında kalınca onlardan kopamama olabiliyor hem kadında hem de erkekte

1
    0 Yorumla
  • Inci_qasimova
    Inci_qasimova Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.

mutlu evliligin geci erkeni yoktur dogru kisiyle evlenenler mutlular

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 gü

Evlenmeyenler. Bakın bekarlara ne kadar genç dinamik görünüyorlar. Bir de evlilere bakın zombi gibiler. Ayrıca kader kısmet bu işler. Zamanı gelmediyse kendini paralasan da olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • bildiginbekarim
    bildiginbekarim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    9 gü

Bence erken evlenler o da benim gibi birisiyle evlenenler kızlar 🤭

1
    0 Yorumla
  • DutchConnection
    DutchConnection Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 98%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.

Erken evlenenler.. beraber yaşananlar daha mutludur

1
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    9 gü

Erkekler adına konuşacak olursam elbette ki cevap "hiç evlenmeyenler"

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    9 gü

Ben 40 ı geçtim ve bekarım. Şükür halime. Ama kimin mutlu olduğunu yaşayan bilir :)

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 99%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kendini çözmüş yaşta olan ve dengini bulan kişi mutlu evliliğinde

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    9 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Severek evlenenler Daha mutlu Geç veya erken evlenmek mutluluğu belirlemez

1
    0 Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    9 gü

Birbirini sevenler sadık olanlar daha mutlu

1
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Benim ablamın çevresinde erken evlenene herkes boşandı valla.

1
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    10 gü

Vallahi şu anda bence bir erkeği mutlu eden şey ilişkiye girmek evlenmek değil

1
    0 Yorumla
  • Tirimusisi
    Tirimusisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    10 gü

Erken genç olması fark etmiyor doğru kişi olması önemli

1
    0 Yorumla
  • Sağlıkcı023
    Sağlıkcı023 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    10 gü

geç birbirini iyi tanıdıktan sonra daha mutlu olurlar

1
    0 Yorumla
  • Kravex
    Kravex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    9 gü

Gördüğüm kadarıyla, erken evlenenler de geç evlenenler de pek mutlu değil. Sadece evlenmeyen ve hâlâ 20’li yaşlarında olanlar mutlu gibi görünüyor. Ama onlar da 30’larına geldiklerinde, artık eskisi kadar mutlu olmadıklarını fark ediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • grkm1998
    grkm1998 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    10 gü

Bişey diyecem ya erken ya da geç evlenmeyle alakası yoktur mutluluğun.. İkiside mutlu edebilir yeterki istek niyet bilinc irade ciddiyet ve üslup olsun bişeyler sebebe bağlı olsun iş durumu vs gibi şeyler sorun olmaz kısaca 😊

1
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 42
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

tabiki zamanında evlenen yani ruh eşini bulan

2
    0 Yorumla
  • Elifkryaka
    Elifkryaka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    10 gü

Bence bu tamamen kişisel bir tercih ve her ilişki farklıdır. Ben erken evlendim ve gayet mutluyum. Zamanında doğru kişiyle doğru adımı atmak önemli, ya da doğru zamanın gelip gelmediğine dair hisleriniz. Yaş önemli değil, önemli olan uyum ve anlayış.

1
    0 Yorumla
  • Fundalavista
    Fundalavista Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    9 gü

Ne erken nede gec. Doğru kişiyi bulan diye kılışe bir cevap versem gönlüm bunada razı degil 😅 Bence ne zaman Cocuk sahibi olmak istiyorsun o zaman Evleneceksin zamanı ona bağlı

1
    5 Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      9 gü

Mantıklı gibi

Yorumla
    • Fundalavista
      Fundalavista
      9 gü

@Kenank07 evlilikte saten mantık işi alışkanlık

Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      9 gü

Sende artık alışkanlığa dönüşmüş gibi

Yorumla
    • Fundalavista
      Fundalavista
      9 gü

@Kenank07 konunun benimle degil genel bi soru olduğunu düsünmüstüm

Yorumla
    • Kenank07
      Kenank07
      9 gü

Ben yaptığın yoruma yorum yaptım 😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 gü

Erken evlenenler erken bosanio yazili olmayan kural gbi bişey bu

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Hiç evlenmemiş olanlar))..

1
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenlerden
    NickSevmeyenlerden Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.

Parası olanlar mutlu.

2
    1 Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

He yaa cidden öyle

Yorumla
  • Akdamar07
    Akdamar07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    10 gü

ozellikle erkekler erken evlenmemli 26-27 sonrasi makul cunku asker donusu gibi ya da univesite biter bitmez. cunku bunun hem psikolojik hem biyolojik sorunlari olmakta, aldatmalarin cogunu yasayanlarin evlilikleri erken evliliktir

0
    13 Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

Aldatmak karakter meselesidir. Cinsiyetle alakası yok.

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

orada isin biyolojik kismida var , hayati yasamamis , gormemis kisilerin evliyken maymun gozunu acmasi bazi seyleri yasatabilir. karekter varsa tamam oldu is ile bitmiyor maalesef. her hata yapan karektersizmis ya bak gordun mu denilirse ulkenin %90 karektersiz demektir. karekter sadece aldama ile sinirli degildir. aldatma yoktur ama baska yalnislari vardir , ornek hic aldatmiyor ama yalan soyluyor o da karektersizdir. calismiyor ama hic aldatmiyor o da karektersizdir. aldatmiyor ve harika isi var ama sorumsuz bence o da karektersizdir !!

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

Yalan söylemek karaktersizlik değildir. Bazı insanlar mecburi yalan söyler karşıdakini kırmamak için basit yalanlar söyler. Bazıları da ağzında yalan yuva yapmıltır o zaman evet karaktersizdir. Saydıklarının hepsi karaktersiz zaten. AMA en büyük karaktersizlik tcvz tciz öldürmek ve aldatmaktır.

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

bunlar benim sahsi goruslerim. evli koca anasina akrabasina para verir ve karisina soylemez ya da yalan soyler bu karektersizliktir. aldatmak ile tcvz ayni sepete koydun ben pes diyorum. allah 3 sey ile af dileme diyor ! iftira kul hakki ve adam oldurme. ben aldatmayi savunmuyorum erken evlilik sacma hatta evlilik sacma

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

Aynı sepete koymadım sadece onunda büyük bir suç olduğunun arkasındayım. Çünkü aldatmakta bi nevi kul hakkıdır o kişiye umut verip yarı yolda bırakmak kalp kırmak o kişinin hakkına girmektir. Zaten bi zahmet savunma aldatmayı. Evlilik doğru kişiyle gayet güzel bişey

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

14 yil evli kaldim , evlilik boyunca aldatmadim 6 yil once bosandim , cunku evlilik ask ve mutlulugu bozan sacma bir icad. erkek ve/veya kadin o imza sonrasi ozellikle 1-3 yil sonrasi hegemonya kurmaya calisiyor

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

şu an yaşın 39 sa demekki 19 yaşında evlendin bence sen erken evlendiğin gerçekten sevmeden evlendiğin için gereksiz bir ön yargın var. Zaten erkekler geç olgunlaşır. Sen de hormonlarının etkisiyle evlenmişsin ergenliği atlatınca da o kişiyi sevöediğini anlamışsın

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

deli gibi asik olup evlendim , onceden de yazdim benim evliligimde aldatma olmadi. evlilik bana gore bir kurum degil gecte olsa anladim. yabanci uyruklu idi esim o guzellikte ki kadini aldatmak kimsenin aklina bence gelmezdi zaten. arada sohbet eder bazen kahve iceriz 6 yil once bosandigim halde.

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

EVLILIK ASKIN ZEHIRIDIR !

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

DOĞRU KİŞİYLE EVLİLİK ASLA BİTMEZ. Sen sırf güzel diye aşık olduğunu sanmışsın. Neyse boş ver

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

tanimadiginiz insanlarin ozeli ile cok onyargilisiniz ! bence de neyse bos ver

Yorumla
    • Akdamar07
      Akdamar07
      10 gü

milyonlarca evlilikler bitiyor hepsi aldatma hepsi dis guzellik yuzunden oyle mi? cok komik bir istatistik sizinkisi

Yorumla
    • çikolatalıçilekli
      çikolatalıçilekli
      10 gü

Ön yargılı değilim sen kendinin farkında değilsin. Evliliklerin hepsi aldatma hepsi dış güzellik yüzünden de demedim bir yerlerinden uydurma. Sen uçkuruna düşkün olduğun için karını aldatmış gibi olmayasın diye karından boşandın GERÇEĞİ KABULLEN

Yorumla
  • Rua8138
    Rua8138 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    10 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Alakası yok
    Vakti gelince doğru kişiyle evlenen mutlu olur

0
    0 Yorumla
  • seval_nazlıkaya
    seval_nazlıkaya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    9 gü

geç cunku kendi seçimleri erken evlenip kendi istediğiyle evlenmek daha bi guzel

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (139)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erken evlenenler mi daha mutlu geç evlenenler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Erken yaşta evlenenler mi daha mutlu, geç yaşta evlenenler mi? Erken evlenenler daha mı mutlu? Erken yaşta evlenen mi daha mutlu yoksa geç yaşta evlenen mi? Geç yaşta evlenenler erken yaşta evlenenlere göre daha mı mutlu olurlar? Erken evlenenler pişman mı? Geç evlenenler mutlu mu?
En aktif üyeler
En aktif kullanıcılar
    Popüler İçerikler
    • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
    • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
    • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
    • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
    • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
    • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
    • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
    • Btw ne demek acaba?
    • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
    • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
    Yeni Sorular
    • Travmalarınız acınız mı, kişisel gelişiminiz mi?
    • Yaşadığın şehri üç Kelime ile anlatır mısın?
    • Aşık olunca her şeyi görmezden mi gelirsin?
    • Kadınlar, aynı ortamdaki başka güzel bir kadını rakip olarak mı görür yoksa buna sevinir mi?
    • Uzak mesafe ilişkisini yürütebileceğine inanıyor musun?
    • Eski sevgiliniz buluşmak istese gider misiniz?
    • Modern kültür sayesinde daha mı özgürüz, yoksa eski kültürde daha mı huzurluyduk?
    • Kendinizi şımartmayı sever misiniz?
    • Dünyada bu kadar lezzetli yemek varken biz nasıl kilo vericez acaba bu kimin mantığına sığıyor😭?
    • Aşkınız bir hava durumu olsa hangisi olurdu?
    • Yardım
    • İletişim
    • Hakkımızda
    • Site Sözleşmesi
    • Yayın İlkeleri
    • KVKK Aydınlatma
    • Öne Çıkan Sorular
    • Site Haritası
    • Etiketler
    Popüler Konular
    Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık & Diyet
    Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
    ©2025 KızlarSoruyor ™
    Apple Store Google Play
    {0} ile üye ol
    YÜKLENİYOR...