Eşimin ailesiyle yaşarken sınır koymam ve kendi aileme gitmem yanlış mı?

1 yıllık evliyim arkadaşlar eşimi severek evlendim eşimin ailesi ile altlı üstlü binada oturuyoruz biz eşimle evlendikten sonra sağlık sorunları patladı düştü 1 ay ben baktım biri hastaneye yattı birinde topuk dikeni çıktı birinde şeker evde her gün bir yerleri ağrıyor ve bunları duymaktan da sıkıldım.. elimden geleni yaparım kaynanam çalışıyor yemeğini temizliğini bulaşığını çamaşırını vs yaranabiliyor muyum asla bunları gördükten sonra sınırımı çizdim mesafemi koydum bendeki değişikliği anlıyorlar ama laf sokmaları imaları bitmiyor bu hafta kardeşimin düğün hazırlıkları vardı 5 gün kendi annemlerin evine gittim kendi annem yat kızım uzan kızım dinlen kızım orada seni çok yoruyorlar sen bu kadar tempoya alışkın değilsin dediler annemin evinde biraz olsun dinlendiğimi ve düşünüldüğümü hissettim.. 5 gün ailemin yanına gidip geldim kaynanam kız sen nerdesin 1 ay oldu ya sen gideli diyor gezip geldin mi diyor bende gezmeye gitmedim oraya dedim aileme yardıma gittim dedim ama yanımda eşim olduğu için usturuplu cevap verdim ahh eşim olmasaydı yanımda bi ben yapacağımı bilirdim bunlara devamlı hizmetçilik yapacaksın kendi ailemin yanına gitmeyeceğim onu isterler o kadar tatlı dilli güler yüzlü pozitif biriyim ki gelen geçen misafirler bile ne tatlı gelin der ama bunlar kıymetimi bilmez

Eşimin ailesiyle yaşarken sınır koymam ve kendi aileme gitmem yanlış mı?