Nişanlımın isteğiyle kız arkadaşımla arama mesafe koymam haksızlık mı?

Kız arkadaşım eski ilişkisi biter bitmez sevgili yapıyor sürekli olan bi şey ve çok erkek çevresi var çoğunluğu eski sevgilisi zaten erkek arkadaşım bu yüzden görüşmemizi istemiyor bana sürekli sen beni erkek uğruna sattın diyor erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz ve 3 yıldır arkadaşımın bu hareketleri yüzünden onunla görüşmemi istemiyor aslında haklı kız eski sevgilisinin aldığı hediyeleri saklıyor ve 10 tane hediyesi varsa odasında 10 tanesi de farklı kişidendir sürekli paralı erkek arıyor sürekli sevgilileri aldatıyor sonra akşam olunca da bi zamanlar aldattığı eski sevgilisi için ağlıyor erkek arkadaşım yani nişanlım da onun mesafeli olmamı istiyor ben de dediğini yapıyorum şimdi kız arkadaşım da hakkımda dedikodu çıkarıyor erkek için beni sattı diye ama doğru olanı yaptığımı düşünüyorum çünkü yaza kalmaz evleneceğiz ve ben sevgilimin böyle arkadaşı olsa görüştürmem ama o bana böyle bir arkadaşınla görüşme dese ve hayır görüşmem desem haksızlık olur sizin düşünceniz ne bu konu hakkında
Nişanlımın isteğiyle kız arkadaşımla arama mesafe koymam haksızlık mı?