Kız arkadaşım eski ilişkisi biter bitmez sevgili yapıyor sürekli olan bi şey ve çok erkek çevresi var çoğunluğu eski sevgilisi zaten erkek arkadaşım bu yüzden görüşmemizi istemiyor bana sürekli sen beni erkek uğruna sattın diyor erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz ve 3 yıldır arkadaşımın bu hareketleri yüzünden onunla görüşmemi istemiyor aslında haklı kız eski sevgilisinin aldığı hediyeleri saklıyor ve 10 tane hediyesi varsa odasında 10 tanesi de farklı kişidendir sürekli paralı erkek arıyor sürekli sevgilileri aldatıyor sonra akşam olunca da bi zamanlar aldattığı eski sevgilisi için ağlıyor erkek arkadaşım yani nişanlım da onun mesafeli olmamı istiyor ben de dediğini yapıyorum şimdi kız arkadaşım da hakkımda dedikodu çıkarıyor erkek için beni sattı diye ama doğru olanı yaptığımı düşünüyorum çünkü yaza kalmaz evleneceğiz ve ben sevgilimin böyle arkadaşı olsa görüştürmem ama o bana böyle bir arkadaşınla görüşme dese ve hayır görüşmem desem haksızlık olur sizin düşünceniz ne bu konu hakkında
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle haksızlık değil, en doğru olanı yapmışsın, Evlilik arifesindeyken hayatındaki toksik, güvenilmez ve sürekli arkandan iş çeviren insanları temizlemen çok sağlıklı olur, Nişanlının görüşmeni istememesi aşırı kıskançlıktan değil, arkadaşının yaşam tarzının ve karakterinin (aldatmak, sürekli çıkar odaklı olmak, dedikodu yapmak) ikinizin kuracağı yuvaya zarar vereceğini görmesinden kaynaklı, Çok haklı bir talep."Erkek için beni sattı" diyen o kız, mesafe koyduğun an arkandan dedikodu üreterek seni hiçbir zaman gerçekten sevmediğini ve ne kadar bencil olduğunu zaten kanıtlamış. Kendini hiç suçlu hissetme, nişanlınla mutluluğuna bak ve o kızı her yerden tamamen engelle. Mutluluklar dilerim.🥰
Nişanlım haklı arkadaş ortamin önemli sonuçta kız da normal değil erkekleri kullanan birisi o kız için nissnlinla ters dusme bence
Yapman gerekn basit ki
Nisanlin korkuyor senin fikrini degistirir diye
Fikrim konusunda netim ve çok mutluyum nişanlım ile oda bundan emin ama dediği şey şuna denk geliyor 5 doktor arkdaşın varsa 6. Doktor sen olursun 5 mühendis arkadaşın varsa 6. Sen olursun olmasan bile onların yanında temiz iyi biri olarak anılırsın ama böyle bi arkdaşın varsa sürekli yanyana olursanız senin hakkında da insanlar Buda mı böyle der dediokodu çıkartır gibisinden demek istiyor haklı olduğunu düşünüyorum açıkçası
Hakli zaten