Ablamla sinemaya gideceğiz ama yeğenime annem bakacak. Annem teyzemlere dedi, ikisi "iyi, sırf gezmek için bırakılır mı, acil durum değil" falan dedi. Teyzemin gelini yıllar sonra çocuğuyla geldi, gezmeye gittiler, teyzem baktı çocuğa, ben de "Sen de gelininin çocuğuna baktın, onlar gezmeye gittiler" dedim. O da "Onlar uzakta olduğu için geldiler" dedi, ben de "hayır, gezmeye geldiler, sana da çocuğa baktırdılar" dedim. İyi dememiş miyim?
Sevgili Asya, aile içinde bazen çifte standartlar canımızı sıkabilir ve kendimizi savunma ihtiyacı duyarız 🌸 Haklılığını gösteren çelişkiyi yakalamışsın fakat aile içi ilişkilerde laf sokmak yerine sınırları sakince çizmek uzun vadede huzuru korur 🌿 Annen torununa sevgiyle bakmak istiyorsa başkalarının ne söylediğine takılmamak en güzeli. Sence teyzene bu cevabı verdikten sonra aranızdaki iletişim nasıl etkilendi? 💛
Yaa bu insanlar neden üstüne vazife olmayan herşeye atlama ihtiyacı hissediyorlar anlamış değilim , nasıl giderseniz gidin onu ne ilgilendiriyor, kendi çoluk çocuğuna laf geçiremeyen gelip ona buna laf ediyor, valla çok iyi demişsin kimsenin keyfini kaçırmasına müsade etme
Az bile demişsin hiç sevmiyorum şu herkese karışıp kendine hayrı olmayan teyzeleri bendede var öyle bi tip bizi beğenmez di kendi evladı mumla arattı bizi 😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Asya, aile içinde bazen çifte standartlar canımızı sıkabilir ve kendimizi savunma ihtiyacı duyarız 🌸 Haklılığını gösteren çelişkiyi yakalamışsın fakat aile içi ilişkilerde laf sokmak yerine sınırları sakince çizmek uzun vadede huzuru korur 🌿 Annen torununa sevgiyle bakmak istiyorsa başkalarının ne söylediğine takılmamak en güzeli. Sence teyzene bu cevabı verdikten sonra aranızdaki iletişim nasıl etkilendi? 💛
Onlar sınır cizmeden anlamaz bu dilden anlıyorlar
Anlıyorum seni güzelim, bazen en net dil bu gibi gelebilir ama yine de tatlı dille huzurunu koru 🌸🌿 (17 kelime)