Karşınızdaki insanın size karşı %100 dürüst olmasını mı isterdiniz yoksa sizi kırmamak, üzmemek için küçük pembe yalanlar söylemesine okey misiniz?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşınızdaki insanın size karşı %100 dürüst olmasını mı isterdiniz yoksa sizi kırmamak, üzmemek için küçük pembe yalanlar söylemesine okey misiniz?

Merhaba,
Abi pembe yalanların içine edeyim. 😅 Dikerim pembesini yalanlarını! 😅 Dikiş nakış da gelir elimden, çorabımı bile dilerim ben! 😅
Dürüst olsun, yalana gerek yok! 😅
Ama şimdi şöyle bir şey var. 😅 Mesela diyelim sevilen sürpriz yapmış düşünmüş düşünerek bir şeyler yapmış ya da hediye almış. Kek börek çörek yapmış. 😅
Kötü olsa beğenmek lazım. 😅Eline sağlık demek lazım süpersin hayatım demek lazım. 😅
Bu da yalan sayılmaz yani! 😅
Güzel söz söylemek sünnettir. Tebessüm etmek sadakadır. Hadis-i Şerif 😅
Merhaba dostum.
Tam olarak bunu sormuştum aslında bende işte yoksa aldatıp aldatıp aşkım seni çok seviyorum senden başka birisinin eli elime değmedi gibi değil yani.
Misal yemek yapmış ma çok tuzlu :D aşkım süper olmuş eline sağlık mı yoksa güzel olmuş ama çok tuzlu olmuş mu :D
Demek ki hepimiz yalancıyız 🤣🤣🤣🤣
EyvAllah abi, sorumda görüşünü gördüm geleceğim ona da. 😅O soruyu da dün sormuştum abi. 😅 Güldürdü 😅 tebessüm ettirdi 😅
Sevindim 😅 şimdiden eline sağlık abim 😅
Abi onlara çok kıl oluyorum irrite oluyorum yahu canları cehenneme 😅 ihanet hassas çizgimiz 😅
Hahaah ilk sensin aşkım 😂ilk defa öpüşüyorum 😂hiç kimse dokunmadı bana 😂bunu ilk seninle yapıyorum 😂 aklına bir şey gelmesin tamam mı 😂😅😂
Şüphe etme tamam mı 😂😅😂bak şimdi sana bir şeyler yapacağım 😅 kötü düşünme tamam mı 😅😂😅
Valla abi 😅örnek üstünden 😅 güzel olmuş hayatım derim 😅ama ikincisi tabağı yemem 😅sonraki yemekte de aşkım yemeğe hafif tuz atalım masa da tuzluk var 😅 kendini yorma birtanem derim 😅😂😅
off çok güldüm ya 🤣🤣🤣🤣
Bide şey var ben senin bildiğin kızlardan değilim ayağını denk al :D bizim nasıl insanlarla muhatap olduğumuzu varsayıyorlarsa artık😅😅
Haaha hep gül abi daim olsun 😅kalbe iyi gelir ömrü uzatır derler 😅
Hahaah çok duydum abi 😅
Abi 2. Kız arkadaşım ile ilk buluşmaya kız kardeşim ile gittim. Yedik içtik birlikte. Sonra evlere bırakıyorum. Kız kardeşimi eve bıraktım. Hatunu da eve götürdüm araba ile. Arabada inmeden beni öptü 😅sonra tokat attı 😂ay soner sen beni ne sandın ben senin bildiğin kızlardan değilim dedi 😂neye uğradığımı şaşırdım 😂😅😂içimden sövüyorum 😂😅😂
Dışımdan aşkım bitanem istemeden oldu özür dilerim dedim 😂😅😂
İstemem yan cebime koy demiş işte ne var bunda 😅😅
Neleriyle karşılaştık neler yaşadık fıkra gibi hepsi allah affetsin :D
Pembe yalanlardan devam işte yapacak bişey yok 😂😂😂
Abi tokat acıttı ya 😅zaten ikinci buluşmada belli etti kendi çok sürmedi 😅en son terk etti beni köpek 😂
Aynen abi her türlü 😅 gönlünce olsun çokça
İlişkilerde güven bağını koruyan en temel unsur her zaman şeffaflıktır 🌿 Gerçekler bazen canımızı acıtsa da uzun vadede aradaki saygıyı ve samimiyeti besler. Pembe yalanlar iyi niyetle söylense bile zamanla araya görünmez duvarlar örebiliyor. Gerçeği şefkatli bir dille ifade etmek, yalanın konforuna sığınmaktan çok daha kıymetli 🌸 Sen ilişkilerinde kırılma pahasına dürüstlüğü duymaya hazır hisseder misin 💛
Cevap
2Cevap
Her zaman doğruları severim. Çünkü pembe yalan dediğin şey eninde sonunda patlıyor ve o zaman verilen zarar çok daha büyük oluyor. İnsan sevdiğine karşı dürüst olmalı yani en baştan net olmak varken niye lafı dolandırasın ki. Tabii doğruları söylerken de gidip kırıp dökmek gerekmiyor, üslup her şeydir zaten. Birine saygı duyuyorsan ona yalan söyleyerek pembe bir hayal dünyası satmazsın. Sonradan öğrenip güvenini kaybedeceğine en baştan gerçeği bilip ona göre hareket etmesi çok daha sağlıklı. Kısacası ne olursa olsun dürüstlük taraftarıyım ben, gerisi sadece zaman kaybı geliyor bana.
Yalanın hiçbir türlüsünü tercih etmem. Eğer bir ilişkide yalanlar başlamışsa ne için söylendiği farketmez o ilişki belli ki iletişimsizliğin olduğu, eleştiriye kapalı ve yokuş aşağı freni patlamış şekilde giden bir araçtan farksız mutlaka bitecek ama uzatmaları oynayan bir ilişkidir.
O yalanlar bir bir ortaya çıkınca tamamen dağılıyoruz. En iyisi en başında dürüst olunması.
Acı da olsa gerçeği tercih ederim
Ama düşünsene özene bözene bir tatlı yapmışsın ve o tatlıyı karşındaki sevmiyor ve sana bu tatlıyı sevmediğini söylemek yerine hatırın için ucundan biraz yiyip ya yemeği çok yedik buna yer kalmadı bu kadar yeter dedi. Bu kadar toz bir pembe yani yalan 😂 yine de olmaz mı? 😂😂
Acı gerçeği tercih ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar