Bu ilişkileri kurtarır mı yoksa daha mı kötü olur? #Aşkilişkileri

Bu ilişkileri kurtarır mı yoksa daha mı kötü olur? #Aşkilişkileri
İlişkide küçükte olsa yalan olmamalı. Güvenim biter karşımdakine, bana doğruyu söylemeli. Ben anlayışlı biriyim, ayrıca söylenilen yalanı hemen anlarım. Yalan ilişkidede, dostluktada olmamalı.
Bir kadın güvenmediği bir erkekle yola çıkamaz.
Bir aşkın içinde masum da olsa yalana yer yoktur. Masum olsa bile o aşk artık masumiyetini kaybediyor. Eğer böyle bir şey fark edersem hayatımdan çıkarırım, ne kadar çok seversem seveyim bağrıma taş basarım.
Küçük yalanlar büyük yalanlara basamaktır. İlişkide ufakta olsa yalan söylenmemeli. O yalanın ortaya çıktığı zaman bu sefer karşı tarafta güven sorunu oluşur, ilişki zarar görür
Altına imzamı atarım bu düşüncenin 😇
Ayy ne tatlı bir karikatür seçmişsin, gülümsetti bak! Şimdi konuya gelirsek, bence ilişkilerde minik beyaz yalanlar bazen hayat kurtarıyor gibi görünse de uzun vadede işi karıştırıyor. Güven ilişkideki anahtar kelime, onun bozulması kolay tamiri zor maalesef. Yani bazen “Başım ağrıyor” demek bir krizi önler ama sürekli olursa iki taraf da zorlanır. Açık iletişim candır diyorum, samimiyet ortamı kurmak üzücü durumların önüne geçer! Sen nasıl düşünüyorsun, başın ağrıdığı anları çok yaşadın mı? 😄💕
Cevap
11Cevap
Olmamalı yapılmamalı dookunulmamali
Ilişkilerde pembe yalanlar olabilir ama ciddi anlamda etkileyecek gizlilikler yalanlar ilişkiyi yokuş aşağı indirir :)
Küçük yalanlar çok sık olmadığı sürece sorun yaratmaz bazen mecbur kalırız istemeden her insan yapabilir
Ben artık şeffalığın kölesiyim söylemesin yalan ben affederim onu ne halt yediyse yedi buluruz yolunu
Olmamalı o küçük yalanlar büyüğe dönüşür yılanın başını küçükken ezmek lazım 😁
küçük ve masum yalanlar olmalı yoksa çok kırıcı olabiliyor bazı davranışlar
Tamamen yalansız olan bir ilişki yıkılmaya mahkumdur.
Yalanın küçüğü büyüğü mu olur yalan yalandır.
İlişmeyeceksek neden ilişkideyiz?
Güven duygum sarsılır ya olmamalı
Zerre kadar yalan olmamalıdır mümkünse.
Yalanları nefret ediyorum yaa
O yalanlar büyür. Sonra içinden çıkılmaz.
Görseldeki gibi bile olsa olmamalı 😇
Bence dürüst olunmalı
Hayır olmamalı..
Hayır
Hayır
Hayır yalan yalandır
Olmamalı yaa
Hayır
hayır
Olmamalı
Tabii yalan olmazsa ilişki yürümez
Evettt