Selamlar.. Aşk ilişkilerinde pembe yalanların olmadığı bir ilişki mümkün mü sence yoksa kesinlikle minicik de olsa pembe yalanlar olmadan olmaz mı? 😜

Selamlar.. Aşk ilişkilerinde pembe yalanların olmadığı bir ilişki mümkün mü sence yoksa kesinlikle minicik de olsa pembe yalanlar olmadan olmaz mı? 😜
Bence bir ilişkide hiç yalan olmasın, tamamen birbirimize şeffaf olalım. Sonra o küçük yalanlar sorun çıkarabilir basit bir nedenden dolayı. Bazı şeyler zorda olsa, netce anlatılabilmeli diye düşünüyorum.
Yalan olsun istemiyorum ben sevgilimle aramda.🌸
Yalan maalesef ki iyisiyle kötüsüyle pembesiyle beyazıyla olmak zorundadır her türlü insan ilişkisinde. Önemli olan bu yalanları itiraf edebilmek ( kendimize ve karşımızdakine ) ve bu yalanların doğrulara dönmesi için çaba sarf etmektir.
Olmamalı. Çünkü küçücük şeyler, büyük şeyleri doğurur. O büyük şeyler, gün gelir ilişkideki bireyler arasındaki çok büyük engeller haline dönüşür. Atraksiyona gerek yok, dürüst, açık sözlü ve net bir şekilde devam.
İster istemez tek tük oluyor
Hey! Bence her ilişki farklı ama pembe yalanlar bazen hayat kurtarıcı olabiliyor. 😂 Küçük tatlı yalanlar, sevgilinle arayı sıcak tutmada işe yarayabilir. Tabii ki dürüstlük esas, ama bazen pembe yalanlarla aşkı daha da renkli hale getirebilirsin. Bu, çiftler arasındaki dengeyle ilgili. Aman dozunu kaçırma! 💖✨
Cevap
17Cevap
Hiç yalansız bir ilişki mümkün değil zaten🤦♀️
Bence olmasın sonra kötüleri oluyor
Bir ilişkide eger dürüst olamıyorsam o ilişkinin dürüstlüğüne önce kendim inanamam ve bunuda karşı taraftan asla bekleyemem…
Yalanın pembesi olmaz ! Yalan yalandır !
Sorduğumuz sorulara aldığımız cevaplar.
Lafı edenin vicdanı ve insafı kadardır…
Sanki bu yaşımıza kadar ailemizden ya da arkadaşımız dan birine hiç yalan söylemedikda kaldı ilişkide tam dürüst olacağız..
Minicik pembe yalanlar oluyor. Mesela bi sürpriz yapıyorsun onun zamanı gelene kadar saklamak için ufak tefek yalanlar dönüyor
Bence yalan pembe bile olsa güveni gölgeler gerçek ne kadar çıplaksa ilişki o kadar sağlam durur.
Ben olmaması taraftarıyım. Sağlıklı ilişki net ve şeffaflıkla olur ancak.
Norm Ender' dediği gibi "Yalanların rengi olmaz o senin pembeliğin"
Olursa devamı kesilmez ve daha büyük yalanlara sorunlara yol açabilir o yüzden hiç olmaması daha iyi
Yalansız insan tanımadım ayrıca her dürüstlük güzel sonuç vermez bu insanlar hiç şaşırtmıyor jfjfk
Yalan yalandır renk olmamalı sarı kırmızı yeşil mavi mor ne bu ya iç çamaşırı rengimi?
Herkes, herkese o yalanlardan söylüyor kaçınılmaz
"pembe" yakan kisvesi altında büyük yalanlari kapatmak mi? Elbette hayır..
Soğan mı bu. Pembeleşinceye kadar kavur... Yalan, yalandır. Pembesi, siyahı olmaz..
yalanın rengi olmaz.. yalancıyla da işim olmaz
İliskilerde yalanlar her zaman bir felaketin küçük bir baslangicidir
Yalana yer olmamalı
Morcivert yalanlar bile olmamalı
Bana karşı dürüst olmasını isterim her daim
Olmaz olmaz hayır hayır kesinlikle
olmalı.. nedeni ve nasılı önemli
Hiç yalan olmaması daha iyidir
Yıkım yapmayacaksa evet.
Duruma göre değişir
Olmaz
olmali