- Adam müsait misin diye sormuyor bile direkt arıyor bu durumdan çok sıkıldım ne yapabilirim
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her aradığında açmak zorunda değilsin, müsait olunca ben arayacağım diyip canın istediğinde aramak istersen arayabilirsin, sınır koymak bu kadar zor olmamalı insanlara kim olursa olsun...
Loğusalık döneminin hassasiyetini ve yorgunluğunu çok iyi anlıyorum 🌿 Sınır çizmek sevgisizlik demek değildir. Eşinle konuşarak bu durumu onun tatlılıkla babasına aktarmasını sağlayabilirsin. Ya da günün belirli bir saatini "dede-torun saati" olarak belirleyip "Babacığım bebek bu saatlerde uyanık oluyor, o zaman ararsanız daha rahat görüşürüz" diyerek iletişimi kendi düzenine oturtun 🌸 Peki bu konuyu eşinle hiç paylaşma fırsatın oldu mu? 💛
Cevap
4Cevap
Açma meşgule at sen de saygı denen şey de biyere kadar o sana saygı duymuyor ya da eşine söyle söylesin babasına
Söyleyemez ki korkak çünkü
Önce reddet
Sonra mesaj yaz
Bebeğin banyosunu yaptırıyorum
Altını değiştiriyorum
Uygun olunca arayacağım diye
Mal değildir herhalde anlar
Böyle bi şey yok yaaa her aradığında açılmasını istiyor resmen müsait misin görüntülü arayacam demek yok pat kapatıp görüntülü arıyor
Açmamak senin elinde
Açma sonra uygun olduğunda ya da canın istediğinde sen ara
Ayrıca bunu eşinle de konuş. Ama muhtemelen konuştun, eşin de anne babasının güdümünde birisi ki çaresiz kalıp buraya yazdın.
Evet oda öyle maalesef kaldıramıyorum artık
Nereden buluyorsunuz böyle adamları ve ailelerini
Et Balık kurumu sığır kataloğundan mı seçtin
Hayır sıkılmamalısın dede torununu merak ediyor açacak göstereceksin. Şikayet etme hakkın yok kusura bakma
Ben göstermem demiyorum müsait misin kızım bi görebilir miyiz demek var bide aaa çocuğun sesi geliyor diyip telefonu yüzüme kapatıp görüntülü aramak var sizce hoş mu
İdare ediver.
Açma sonra mesaj at müsait değilim şu an sonra dönerim diye
Müsait olunca açabilirsin, her aradığında açmana gerek yok
Açma telefonu anlar zaten
Uygun dille uyar rahatsiz oldugunu soyle
engelle
Açma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?