Çok fakiriz ve babam bize hep siz futbolcu veya oyuncu olup kurtarırsınız beni derdi hayale bak futboldan anlamadığı için abime kötü davranırdı…
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok fakiriz ve babam bize hep siz futbolcu veya oyuncu olup kurtarırsınız beni derdi hayale bak futboldan anlamadığı için abime kötü davranırdı…
Cevap
11Cevap
İlle futbol mu sart gitsin okusun devlete memur olsa yeterli en azindan ya da sanayide iş ogrensin usta olsun
Aaaa olur mu öyle onların kazancı az bu kendine araba vs aldıracak dahs
Kendisini dusnuyor madem oyle gitsin sigortali bi işe primi doldursun emekli olsun. Oyle iş olur mu cocuklara destek olunmali bana destek oldular saglik personeliyim ve Şu an ikisi de yanimda hem emekliler hem rahatlar ve onlar destek olmasaydi bu gunlere gelemezdim. Sporcu da olamazdim zaten sagliktan elenirdim
Bizimkide karilarla yemiş paraları pavyonlar kapamış falan 🤣🤣
O da onu yapardı zengin olss
🤣🤣 bizde fakiriz bizdee evlerimiz olabilirdi
Yani diyorki ben maddi olarak bişey yapamadım
Siz mücadele edip kazanın diyor
Hiç çalışıp daha çok para kazanayım diye düşünmez miydi?
Çalışıyor ama işi kötü çocuktan medet ummak ne bileyim
İşi kötü diye bir şey yok gerekirse ek iş veya geliri daha iyi bir iş düşünecek 👍
Çocuktan medet ummak nedir?
İşte çocuk bana baksın vs çok saçma sen ne başardın bu hayatta ki çocuk milyoner futbolcu olup seni kurtaracak
O çocuk milyoner futbolcu olsa bile kendisine iyi davranan geçtiği zorlu yollarda yanında olan kişiye yardımcı olur.
Birde para çok olunca etrafında bir sürü karı kız olur. Anne baba vs görmez gözü 👍
Ondan farklı olmak için sen neler yaptın? Bir şeyler yaptıysan sonuç nasıl oldu veya oluyor merak ettim
Yaptırmıyor benim göxüm çok yükseklerde değil memur olup başks şehire gidip ondan kurtulmak istiyorum ama ders çalışamıyorum çünkü a101 de çalışmaktan iflahım kurudu
Çalışman için zorluyor mu
Evet dövüyor işten çıkıp ders çalışayım dedim izin vermedi
Yani kısmen haklı olabilirsin de kaç yaşındasın?
19
Bu konuda bir çözüm bulmak pek olası degil. Bu nedenle vaktinden çalmak istemiyorum. Bir ara müsait olursan bunu konuşabiliriz
Fakirlik suç değil ki böyle şeyleri kafana takma boş ver ailenle iyi ol iyi geçin
Nerelisin
Hiç bişi
Uzulmerabbim buyuk yas kacti
Ne yapmayı düşünüyorsun
Cahil olan babam mı Sen mi acaba merak ettim şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ebeveynlerin kendi gerçekleştiremediği hayalleri çocuklarına yüklemesi ilişkileri maalesef çok zedeliyor 🌿 Babanın bu tutumu kendi çaresizliğinden ve cehaletinden kaynaklanıyor olabilir ancak senin öfken çok haklı 🌸 Yine de onun bu eksikliğini değiştiremeyeceğini kabul edip kendi sınırlarını korumaya odaklanmalısın. Ağabeyinle birbirinize destek olmanız bu süreçte en büyük gücünüz olacaktır 💛 Peki şu an kendi hayatın ve geleceğin için nasıl adımlar atmayı planlıyorsun? 🧘♀️