Babam çok sinirli biri ne yapmalıyım?

Babam çok sinirli kendisi 57 yaşında sürekli evde 2 yıldır emekli oldu hep evde bazen dışarı çıkıyor çarşıda geziyor bazı günler sonra tekrar eve geri dönüyor babam çok sinirli biri sürekli bana kızıyor bağırıyor laf atıyor geri*****ı falan diyor sürekli bana mesela yine bugün az önce de babam anneme bir konuda sinirlendi ona baya kızdı bağırdı sonra geri*****ı dedi anneme sonra salonda uzanıp televizyon izliyordu televizyonun kumandasını da yanına almamış odadan bana bağırdı kumandayı ver diye verdim ama bu sefer de bana sen çok geri******ın aynı annen gibi geri******ın dedi bana bağırdı birde babam bazen kardeşime de kızıyor kardeşim lise 3 e gidiyor kendisi 17 yaşında dershaneye gidiyor bu yıl mesela geçen gün dershanede kardeşimin deneme sınavı oldu sonra sonuç açıklandı babamın telefonuna mesaj geldi kardeşim 185 puan almış sonra babam başladı kardeşime kazımaya küfür etmeye ona etmediği küfürü bırakmadı onla konuşmadı o gün kardeşimin de morali bozuldu tabii bu daha ilk deneme sınavıyıdı dershanede yapılan ilk sınavdı yani böyle babam çok sinirli biri. Ne yapmalıyım?

Babam çok sinirli biri ne yapmalıyım?