Babam çok huysuz birisi, ne yapabilirim?

Babam çok huysuz birisi. Hayatımda tanıdığım en şirret insanlardan bir tanesi. Kültür seviyesi düşük cahil ve cühela bir insan. Bunları herhangi bir sinir anında yazmıyorum. Yaşımı başımı almışım ama artık tahammül edemiyorum babama. Aile terbiyesini ve kendi gelişimimi babamın bu halini görerek tamamlayabildim. Beni ve kardeşlerimi gören insanlar veya tanıyan insanlar nasıl olmuşta böyle bir adamdan böyle evlatlar çıkmış anlamıyoruz diyorlar hatta böyle biriyile nasıl aynı evde yaşıyorsunuz diye soruyorlar. Bunu yüzümüze değil yakın çevremizden duyuyoruz. Çevresinde kendisini sayan tek bir insan bile yok. Seven insan yok. Her insana maddi açıdan güçlü diye saygı bekliyor. Yanında akşam yemeklerine bile oturmak istemiyorum. O kadar iğreniyorum kendisinden. Yemek kültüründen tut konuşma adabı bile yok. Küfürbaz daha doğrusu adam değil. Babam çok karaktersiz bir insan. Ne yapıcaz bu adamla diye düşünüyoruz. Maddi açıdan kendisine bir bağımlılığımız yok. Fakat aynı ev çatısı altındayız, kendisiyle oturup konuşamıyoruz bile.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir olay olduğunda sizin geleceğinizi düşünüyorum diyor. Bir olay oluyor mantıksız kararlar aldığını söylememize rağmen dik başlılığı yüzünden kendi bildiğini yapıyor ve sonunda rezil oluyor. Ardından bizide rezil ediyor! Bu zamana kadar maddi açıdan hiç bir şeyden mahrum kalmadık. Fakat bu adamın kültürsüzlüğüne tahammül edemiyorum.
Babam çok huysuz birisi, ne yapabilirim?