Bunu sormamın nedeni şu beni sevdiğini biliyorum dün doğum günümdü kızımla beraber bana pasta almış gömlek almış sürpriz yaptılar çok sakin ve ciddi iyi ki varsın dedi iyi ki doğdun dedi kolumu tuttu yüzümü sıktı sarıldı seni seviyorum diyemedi kızıma da ifade edemiyor direkt kutlama yaptık babaya pasta ver dedi kızım öptü beni seni seviyorum baba dedi biraz gürültü yaptı eşim bağırdı ona bozuldum gel seni yatırayım kızım dedim annemi sevmiyorum dedi öyle deme dedim o seni çok seviyor dedim yatırdım geldim ben sizi seviyorum diye ağladı özür dilerim ben böyleyim cadıyım dedi artık seni kabul ettim dedim üzülme dedim sizce de öyle midir.
Güncellemeler
2 gü
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen göster öğrensin senden kendini ifade edemiyor gibi
Sevgisini belli edemiyor seviyor da
Ben seviyorum onu yatak odamızda zaten
Bir İlişki terapistine gidin.. ikinizinde buna ihtiyacı var dostum
Dostum sevgisini belli edemiyor sinirli birazcık
İşte tam da bunun için gideceksiniz
Her insan belli edemez sevgisini. İçten sever. Farklı durumlar olabilir psikolok değilim ama onu kırmadan birlikte terapiye gitmeyi teklif et. Çocuk ta etkileniyor sanırım davranışından.
Ya cocuk mesela öpüp saçlarını okşuyor eşimin eşim de onu öpüyor yüzünü falan seviyor naber diyor ama soğuk yapıyor bunu bana da öyle odamızda dudagimdan öper naber yakışıklı der ama seviyorum seni demez huyum öyle diyor bende onu öyle kabul ettim biraz sinirli olduğu için cocuk etkileniyor çabuk tepki veriyor bazı şeylere ben sakinim ama
Seven tutamamaz kendini ben bunu bilirim çok iyi. Gösterememek diye bir şey yok evlilik birliğinin kitabında.
Kizimiza da öyle kendi annesine babasına da aynı davranıyor kimseyi sevmiyor o zaman mantığına göre
Ama üstünde istediğim hareketleri yapabiliyorum bir şey demiyo
Abi karın zir deli jsjsjdjdid
Sevgisini belli edemiyor kızda ona soğuk yapınca sinir yapıyor onda daha çok sinirli davranıyor
Birbirinize uyumlu değilsiniz demek ki
Karın gerçekten seviyor
Nereden anladın
Bazen duygulara bakmak lazım
Sevmiyor demek ki bahane
Sevmese çoktan birakirdi beni maasi var ihtiyacı yok bana
Bırakmaz bazı şeyler farklıdır bu sevdiği anlamına gelmiyor fazla safsın
Ne için o zaman
Geçmiş olsun
Sağol
Ne yönden
kaç senedir ewlisnz