Bir insanın annesi babası her şeyi etkiliyor geleceğimiz belki de onlar yüzünden bu kadar iyi değil maddi açıdan çok iyi destekleyen aileler varken bizim ailemiz hiç desteklemiyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insanın annesi babası her şeyi etkiliyor geleceğimiz belki de onlar yüzünden bu kadar iyi değil maddi açıdan çok iyi destekleyen aileler varken bizim ailemiz hiç desteklemiyor
Belki de seçmissindir ama hatırlamıyorsundur. insan bu dünyaya kendinde olan kusurları gidermek, olgunlaşmak için gelmedi mi? Belki de seçtiğin bu aile seni olgunlaştıracak belki de sen onları.
Onlar yüzünden 19 yaşımdan beri çalışıyorum istemediğim bir işte çalışarak çok güzel olgunlaştım hiçbir hayalimin gerçekleşmeyeceğini de onlar sayesinde öğrendim
Değerlendirme yapmak için çok erken. bu lafları 40'lı yaşlarında söylemeye hakkın var, şimdi değil.
Neden peki 40 yaşına gelince ailem değişmeyecek ki
O yaşıma gelince de yine annem babam aynı olucak onların hiçbir özelliği değişmeyecek
Aileni ve hayatını o zaman anlayıp değerlendireceksin. sana tavsiyem aileni sakın üzme çünkü ileride üzdüğün için kendini suçlarsın. hayat kısa ve yanında cok az zaman kalacaklar.
Onlar da beni üzüyor ben bu yaşta çalışmak zorunda mıydım mutsuz olmamin sebebi onlar
Cahil bir anne babaya sahip olmak beni çok yoruyor şu devirde herkesin annesi babası okumuş daha bilinçli ebeveynken benim ailem böyle değil
Bu hissi çok iyi anlıyorum. Dünyaya geldiğimiz evi ve imkânları biz seçmiyoruz ama yetişkin olduğumuzda o hikâyeyi nasıl dönüştüreceğimize biz karar veriyoruz. Ailenin desteği büyük bir artı olsa da senin kendi potansiyelin ve çaban geleceğini şekillendirecek en güçlü güçtür 🌿 Başına gelenleri değiştiremezsin ama kendi hayatını inşa edebilirsin 🎨 Kendine bu yeni yolda en çok hangi konuda alan açmak istersin? 🌸
Cevap
5Cevap
Doğduğun ev kaderindir buna yapacak ya da bunu değiştirecek gücümüz yok
Valla bazı Annenler babalar benim olsa diyorum. Keşke onlara ait olsaydım diyorum
Müdahale edilemeyen en büyük sorun.
Doğduğun ev kaderindir
Coğrafya kaderdir
Ailen fakir mi
Evet fakir
Ozaman kaderin böyle sende oku meslek sahibi ol paranı kazan kendi çocuklarına rahat etmesi için güzel bir gelecek kur
Bir şey diyim mi bedenen çok yoruldum 22 yaşındayım ama sanki otuzlu yaşlara geldim gibi hissediyorum
Bu yaşta belim ağrıyor bacaklarımda varis olmaya başladı
Geçmiş olsun ne is yapıyorsun peki
Üniversite okudunmu
Okuyordum da bölümüm cok iyi değil
Ne okuyorsun
Magazada çalışıyorum nezih gibi bir kırtasiye Züccaciye tarzı bir dükkanda çalışıyorum 53 kiloyum dün sevkiyat geldi ağır kolileri taşımak zorunda kaldım
Boyun kac peki
Bekliyorum
Seçtirmiyor
Ben memnun ailemden
Hayatım mahf oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?