Kendi ailemizi seçememek ....

merhaba o kadar bunaldım ve kötü durumdayım ki artık napiçam bilmiyorum bu konuda birileriyle konuşmazsam artık deliricem.neden ailemizi seçemiyoruz evet neden .babamdan o kadar nefret ediyorum ki annemi aldatıyor hemde bizim bilmemize rağmen.annemi , beni , kardeşimi kandırıyo.benim en küçük hatamda bana şiddet uyguluyo .onun için bu haytta ben ailem hataymışız bunu yüzüme karşı söyleyip duruyor .bir baba bunları nasıl yapar.aldattığı kadında annemi telinden arayıp rahattsiz ediyo bana demediğin bırakmıyo.babamı doldurup beni kaç kere dövdüğünü bşlemezsinizz.bazen keşke kimsesiz olsaydım diyorum.dışardan bakınca çok düzgün aile babası ama kimse gerçekleri bilmiyor.19 yaşındayım ama artık kendime güvenim kalmadı.bunları yazıyorum çünkü konuşacağım paylaşacağım kimse yokk ...
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınızz ve tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar . şurda yazıp derdimi anlatmak bile bana iyi geldi .bu bir sınav benim için sanırım .ne kadar bazen isyan etsemde sabırlı olmaya ve güçlü olmaya çaışıcan en azından ailem için.
Kendi ailemizi seçememek ....