Oralara geleceğim pazar günü dondurma ısmarlarsın vs dedi
Eski iş yerinden özlemiş de olabilir.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oralara geleceğim pazar günü dondurma ısmarlarsın vs dedi
Eski iş yerinden özlemiş de olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
dondurmadan sonra şeftali suyuda isterse ısmarlayacakmısın
Yok onun için sana gelcekmiş
ben ibine şikmem bu bir ikinciadam sana kaymaya geliyor sendene münasebet demiyor kabul ediyorsun. sendede kaşarlık var
Adam öyle biri değil bi kere bildiğin aile babası sadece hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden sordum belliki senin hayatına çok girmiş kşarlar
kızım öyle aile babası bilmemne olmaz evli kadına sana gelicem dondurma ısmarla dediğini kocana söyle bakalım ne olacak!
Ben evli değilim bana da kuşku düştüğünden soruyorum zaten bana o gözle bakabileceğini kabullenmek istemiyorum 22 yaşımdayım o 40 vardır
1 tane de kızı var
ben 46 yım resimdeki gibi 18 19 21 3 manitam var o adamın tipi nasıl bakımlı dinç mi bilmem ama inan bana kel kafa göbekli bakkkal amca gibi dahi olsa 1 değil 5 çocuğuda olsa sana yürür bir erkek asla kadına kardeş falan diye bakmaz!
Normal değil seninde o yaşlardan manitan olması yanında kızın gibi durur. Tam senin yaşlarda hatta senden de küçük ama senin kadar genç durmuyor. Benim gözümde hatta çoğu kişiye göre iş yerinde kötü bi şeyini duyan olmadı iyi biriydi bayağı öyle tanıdım öyle hatırlamaj isterim. Bana kardeş gözü ile bakmıyosa neden bana akıl veriyordu şu tip adamın niyeti farklıdır güvenme vs diye gayette muhafazakar duruyodu
farktemez acun yapınca oluyor ünlü diye biz yapıncamı olmayacak şikimi yesinler zorla değil ya kız seviyor istiyorsa kime ne. o abi ayakları palavra senden yüz görmeye dursun. az gül cilvelen bak sana neler der aklın şaşar. muhafazakarın takvalısı olsa zaten sana dondurma falan deyip görüşmezde islamda kadın erkek arkadaşlığı yoktur caiz değildir. o bir umut işte âm bitliği yapıyor abi ayağına. ben yapmam öyle şey bana abi diyen kadınla hiç konuşmam uzaktan mecburiyet varsa merhaba merhaba o kadar. herks öyle harbi davranmaz gizli takılır fırsat bekler.
O zaman hiçbi erkeğe güven olmaz demek laf olsun diye söylenmiyor ama sende emin ol o kızlar seni sırf paran var diye bakıyodur normal kızlar değildir onlar yoksa kimsenin ailesi böyle bi yaş farkını onaylamaz ki sende ciddi takılmıyorsun belliki. Acunu normal gören yok zaten parası var diye susturuyor
ilginc dikt et
Nası çıkıcam işin içinden aslında çok sevdipim biri hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum öğlene doğru gelcem dedi 2 ye kadar dersim var dedim 2yi bulur zaten gelmem dedi
şimdi gilzli plmasn boalr sorcktm burdn soramıuyorum. ama merak etitm
Dondurmadan ne olacak yaa
Ya konu bi şey ısmarlamak değil
Ne peki
Azmış. Och
Esi evde olacak mi
Ev değil semt ne evi
Sen ve o olacak yani sadece
Onun planına göre evet silivriye nie geliyo anlamadım eşi ile gelse normalde tek gidemem ya
Bence cok iyi niyetli bi davet degil
Yaşlar kaç
Nası çıkıcam işin içinden aslında çok sevdipim biri hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum öğlene doğru gelcem dedi 2 ye kadar dersim var dedim 2yi bulur zaten gelmem dedi
Çıkamıyorum de gitsin
Arkadaş kaza yapmış onu bahane ederim
Yani istemiyorsun madem gitme
Duruma göre bakarız dedim sohbeti bozmamak için korkudan gitmem zaten ama yalan uyduramıyorum
Eve gitmem lazim de