Ya mesela arkadaşım şuraya gidelim diyor, ben de tamam diyorum, illa başka bir yer olacak düşüncem yok yani, uyum sağlıyorum sonuçta beraber vakit geçiriyoruz, neresi olduğu çok önemli değil. Bana diyor ki sen niye hep onların dediği yere gidiyorsun, onlar senin istediğin yere gitsin. Ben de ben istesem zaten söylerim, gerek duymuyorum diyorum, yok anlatamıyorum. Arabayla bir yere gidiyoruz, arabayla o kadar götürüyorsun, yakıtını da alsınlar ya da o kadar götürüyorsun bir yemek ısmarlasınlar, sonuçta sen götürüyorsun arabayla diyor. Anne saçmalama diyorum, saçma değil, olması gereken, otobüsle gitseler böyle rahat olurlar mı, taksiyle gitsinler bakalım kaç para verecekler diyor. Babam eli bol bir insandır, böyle şeylerin hesabını yapmaz ama annem sıkıntılı.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Annelerin koruma içgüdüsü bazen sınırları aşabilir 🌸 Seni düşündüğü için yapıyor ama bu durumun seni ne kadar yorduğunu çok iyi anlıyorum. Kendi isteklerini yönetebildiğini ve cömertliğinin seni ezdirmediğini ona sakince hissettirmelisin 🌿 Arkadaşlıklarında dengeyi kurabildiğine emin olduğuna göre annenin endişelerini biraz akışa bırakabilirsin. Peki, onunla bu konuyu sinirlenmeden, sınırlarını net bir şekilde çizerek hiç baş başa konuştun mu? 💛