Herkes annemi kişkirtiyor ve annem senden utaniyorim dedi?

Misafirler geliyordu 6 gündür duş almamistim duşa gireyim bari dedim ananem annemin aklını hep çeler sürekli annemi bana karşı kiskirtir. Çıktım banyo ıslak tabi ananem niye sen duşa giriyon heryer ıslandı dedi annemde sinirlendi sana görücü geliyorlar sanki diye bağırdı 6 gündür duş alma fırsatı bulamamıştım. Sonra koltukta oturuyorum sen yengengile çık dedi niye beni insan içine sokmuyorsunuz dedim sen beni rezil ediyorsun utandiriyorsun dedi oysa misafirlerle sohbet eder misafiri hoş tutmaya çalışırım. Geçende böyle yaptilar bı yere gidiyorlardi sen gelme dedi dünde sen gelme dediler sinir oluyorum. Şimdi kendimi anlatıyım normalde sakin birisiyim çok sinir edilmedikçe bagirmam cağirmam annem ve ananemgil hatta yengemgil kilom hakkında yorum yaparlar kendi öz annem ya beni elalemin yanında küçük düşürür birisi laf söyler annemde benle dalga geçer sürekli kışkırtıcı laflar söylüyorlar misafirlikte ben bağırınca terbiyesiz diyor herkes bana şu an misafirler geldi hiç oturasim gelmiyor napmam gerek ben kötü bir insan miyimm 😔😔😔
Herkes annemi kişkirtiyor ve annem senden utaniyorim dedi?