Annem beni konsamatrislik yaparak büyüttü, utanıyorum senden dedim. Yanlış mı yaptım sizce?

18 yaşındayım annem 39 yaşında beraber yaşıyoruz babam yok. Annem bana konsomatrislik yaparak baktı ve yıllardır kötüyüm annemle herkes anneme farklı gözle bakıyor annemle geçen gün kavga ettik tartıştık yanlışlıkla utanıyorum senden dedim oda bana neyimden uyanıyorsun 12 aylıkken babanla ayrıldık sen bebektin daha seni atmadım yurda vermedim bu işten başka işe çalıştım aldığım para ne mamana ne bezine yetti.. bu işe girdim daha genceciktim gençliğimi verdim bu aleme ev tuttum sana bakıcı buldum sana gül gibi baktım yalan yok iyi kazandım Bi giydiğini bidaha giydirmedim sana. Bebek gibi büyüttüm seni ilgimide eksik etmedim sabah 5 de eve gelirdim sabah 11 de geri kalkardım seni gezdirmek için en iyi okullarda okuttum sağlık okumak istiyorum dedin puanın yetmedi özel okuttum şimdi bile Bi dediğin iki olmuyor hainlik yapma kızım ben çok zorluklarla büyüttüm seni herkes ver babasına dedi ben herkese göğüs gerdim utanma benden. Ben o çalıştığım yerde kimseye çocuğum var ona bakıyorum demedim benim başıma bişey gelicekse senin başına gelmesin diye dedi
Annem beni konsamatrislik yaparak büyüttü, utanıyorum senden dedim. Yanlış mı yaptım sizce?