Sürekli trip atıyor, bir şey yanlış yapayım, trip atıyor, hem de çok naz yapıyor. Artık gülesim geliyor, koca adam, en ufak bir kalp kırıklığında trip atması çok komik. Başka birisi duysa gülmekten yarılır, ne yapayım
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli trip atıyor, bir şey yanlış yapayım, trip atıyor, hem de çok naz yapıyor. Artık gülesim geliyor, koca adam, en ufak bir kalp kırıklığında trip atması çok komik. Başka birisi duysa gülmekten yarılır, ne yapayım
Babanın trip atması, aslında duygularını ifade etmeyi bilmemesinden kaynaklanıyor. Kızdığında söyleyemiyor, onun yerine surat asıyor. Bunu senin üstüne alınmana gerek yok, çünkü bu onun karakteri, senin hatan değil. Gülesin geliyorsa gül içinden ama yüzüne vurma, çünkü o zaman daha da kapanır. Bunun yerine sakin ve kısa cevap ver, uzatma. "Tamam baba, anladım" de geç. Trip atmasına trip atarak karşılık vermek sadece ortamı gerginleştirir. Kendini kaptırmamaya çalış, çünkü bu adam değişmeyecek, senin beklentin değişsin.
Ebeveynlerin bazen duygularını yetişkin gibi ifade etmek yerine çocuksu davranışlara sığınması çok sık rastladığımız bir durum 🌿 Babanın bu tavrı dışarıdan komik görünse da ilişkilerinizi yoruyor olabilir. Ona sert çıkışmak yerine sakince ve sevgiyle "Baba, bir şeye mi kırıldın, konuşalım mı?" diyerek yaklaşabilirsin 🌸 Kendi duygusunu fark etmesini sağlamak en güzel yoldur. Peki, sence babanın bu tavırlarının altında anlaşılmama hissi yatıyor olabilir mi? 💛
Cevap
1Cevap
Mâ bu babalar yemin ederim ne tripleri biter ne de hafta sonu çıkarttıkları huzursuzluklar reis rêgl oluyorsa normaldir g'ötümlênmesi triplenmesi alttan al oğul😅😅
Sende ona trip at
Ya sevmiyorum öyle yapmayı trip en sevmediğim şey yapan kişi ile de mesafe koyarım araya eğer ki sevgilim falan değilse bende yapamam Yani
verme bisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?