Çocukluğumdan beri hayatı bana zehir ediyor. Namus ahlak diye diye bana hayat yaşatmadı. Ne bir erkekle konuşabildim ne istediğim gibi giyebildim. Hayatta her şeyime o karar verdi. Eğlenmek istedim beni güzel kurslara yazdır baba tek çocuğum dedim ne gerek var ders çalış dedi. Her şeyde örnek gösterilen öğrenci çocuk oldum memnuniyetsizlik yapıp yine beğenmedi. Kıyafet konusunda çok kısıtlıyor kendisi aşırı islamcı şeriatçı biri. Yok ben açık giyinirsem kimse beni istemezmiş ahlaksız görürlermiş beni. 22 yaşındayım üni okuyorum ve dayanamıyorum artık ne yapıcam arkadaşlar hayatımı bitirdi artık ya.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülkenin babaları anaların da sıkıntı var gerçekten herkesin psikolojisi bozuk mutsuz
Mahvettiler beni namus diye
Namus ne yaa
Neye göre kime göre
Ya yok abi yok ona göre açıksam or.. kapalıysan namuslusun ama kapalı olup her türlü haltı da yesen sıkıntı yok örtümüz eksik olmasın
Çok iğrenç bir düşünce
Benı de beğenmiyorlar
Düğünlere kazak pantolon gidiyordum erkek gibi büyüdüm hep süslenen kızlara imrenerek bakardım süründüm valla yeter
Olsun sorun etme gıyersın acele edılecek bır sey degıl daha ömrüm var. Babana da çok kızma bırak istediği gibi düşünsün. Erkeklerin problemi bu işte. Babamızda bıle var bu. Kadın ıstedııgnı gıyebılmelı. kadına ıstedııgnı gıydırmeden büyüten kendinden biliyor demektır. babamızda bıle var bu durum işte kendınden bılıyorlar. Bız de onların gunahını çekiyoruz. Bence sorun hep erkekteydı senın de gözün acılmıs. Onların hayata bakısı da öyle işte açık gıyınen kızda sorun olduğunu sanıyorlar asıl problem erkeklerin kendısı. Babalarımız bıle sorunun açık kızlar olduğunu sanıyor çünkü onlar da erkek biliyorlar kendılerı bır tehtıt aslında. Kendılerıne göre yetıstırmıs oluyorlar aslında yanı bır erkeğin bakıs acısına göre büyümüş oluyorsun. Erkekler bızd bakınca yükselecek dıye bız açık gıyınmeyecek mıyız? O zaman asıl namussuzluk kendınden bılenlerdedır
Öyle de işte tarih boyunca erkekler bunu sindiremedikleri için güçlerini bize kusuyorlar sonra en güçlü onlar işte
Kısıtlamak onların ısı ve suçu kadına atmak. Halbukı açık gıyınen her kadın namussuz degıldır fakat her erkek açık giyinen kıza bakar. Demek kı sorun erkek degıl mı? Çok basıt bır mantık aslında. Neyse sevdıklerımız bu kısıler çok bısı demıcem erkeklerı sevmiyorum ama abımız babamız var işte napcan.
Biraz fazla abartmıyor musun?
Aynen abartıyorum sen benim ailemde bir kız ol da gör ne oluyor
İnan baban en iyisini yapıyor arabaların arka koltuğunda erkek kucağında olmak ister miydin bana bunu söyle
Ya oğlum siz nasıl bir kafa yapısına sahipsiniz? Ben arabanın arka koltuğunda mı olacağım açık giyinince? Kapalıların çevirdiği hünerlere ne demeli o zaman? Sizi keyfinize göre yaşayalım aynen. Aynı yobazlık valla bir bitmediniz. Zaten kimseyi de sevemiyorum. Verir beni kendi gibi bir dinciye üstüme de 3 kuma alır sürünürüm sizin paşa gönlünüz rahat olsun ahlaklı namuslu olalım da
Sen dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorsun ve insanları hiç tanımıyorsun sana ne kadar anlatırsam anlatim hep bu tarz şeyler söyleyeceksin ama şu bir gerçek ki baban seni serbest bırakmayarak senin için en iyisini yapıyor
Aynen keşke erkek doğsaydım da namus bana gerekli olmasaydı
Erkeğin de namusu var olmadığını nerden çıkardın sen ya 😃
Niye siz bir sürü kızla beraber olunca Aslan diye sırtınız sıvazlanan güruhsunuz ama kız yapsa or… dersiniz bu toplum kadına eziyet etmekten başka bir şey bilmiyor. Kolu görünse etkilenen erkekler yüzünden kendimizi evden çıkarmayacağız neredeyse.
Bak bu söylediklerin tamamen sinir kusması ayrıca her haltı yiyen erkek aslan demiyorum ki ben niye anlamak istemiyorsun bir kız orsssp oluyorsa bunu yapan erkekte en az onun kadar orsssssp oluyor
Sen şu kıza şu yorumu yaparken bile ozguveni olmayan ezik birisinki gizli yapıyorsun şu kafa yapınız bir değişmedi herkesi o... pu gibi gören bir zihniyet Allah ıslah etsin sizi
@gecekusum3434 defol lan surdan tribünlere oynayan çakal
İnan baban en iyisini yapıyor arabaların arka koltuğunda erkek kucağında olmak ister miydin bana bunu söyle
Önce yaptığın yoruma bak karakter yoksunu
Tribünlere oynamaya ihtiyacım yok senin gibi zubbelere haddini bildirmeye geldim
@gecekusum3434 sen ancak nabal okursun zoruna ne gitti bilmiyorum ama harbi çok koymuş dediklerim şimdi salça maydanoz olma uza burdan artist
@gecekusum3434 karakter arıyorsan git geçmişinde yediğin naneleri düşün sonra gel yine tartışalım
Bu kız o kadar aklı başında birsey yazarken senin o kafandaki örümcek ağı zihniyeti arabanın arka koltuguna attı hemen kızı fikri neyse zikri de odur insanın şeref yoksunu herifler
@gecekusum3434 ben baban en iyisini yapıyor demişim sen hâlâ boş boş konuşuyorsun ulan ne boş birisin sen önce yazdığımı anla tabi o kapasite varsa dede 😅😅
Benim herseyim ortada zibidi senin gibi gizli değilim en azından
@gecekusum3434 zibidi sensin lan dümbük uzatma kaybol surdan zampara herif senin ben ne olduğunu çok iyi biliyorum
Tabi kız haklı olarak ağzının payını verince geri vites şart oldu dimi soytarı 🤣🤣🤣🤣
Kimim ben Bi anlat bakim
@gecekusum3434 kız ve benim aramda bu konu seni ilgilendiren bir durum yok onurlu biri gibi davran git hadi...
Bende öğreneyim bakalım ben kimmişim
O kullandığın kelime için kızdan özür dile sonra bana onur haysiyetten bahset
Soytarı gibi klavye delikanlıligi yapma bana
@gecekusum3434 takip ettiğin üyeler ve görüşlerin çoğu pembe üye istersen fazla uzatma abaza ihtiyar ha ne dersin
@gecekusum3434 lan sen kimsin de benden özür istiyorsun hayırdır soytarı kendini ne sanıyorsun karşımda olsan dişini eline veririm senin klavye delikanlısı olan sensin lan
Bumu yani 🤣🤣🤣 geriz@kali o takip ettiğim kişilere tek tek yaz sor bakalım gecekusu kimmiş nasıl biriymiş sana söylesinler hepsi benim dostum arkadaşım senin gibi yorumlarda en azından aile baskısını burada paylaşan birine seni arabanın arka koltuguna atarlar gibi bir yorum yapmıyorum it herif
@gecekusum3434 lan sen kimsin de benden özür istiyorsun hayırdır soytarı kendini ne sanıyorsun karşımda olsan dişini eline veririm senin klavye delikanlısı olan sensin lan
Gel karşıma o zaman neden kimden çekiniyorsun
Piyalepasa Mah büyük yokuş No 63 kasimpasa gel bekliyorum hadi
@gecekusum3434 senin hayatın boyunca yaşamak istediğin şeyi yaşayamayip başkalarının bunu yaşadığını görüyor olman sende bir gönt acısı bırakmış belli ki yazdığım tek şeyden bunu anladığına göre 😂😂 ittt
Kaç yaşındasın sen bebe
@gecekusum3434 çok korktum ama ben
Sen emin ol benim yaşadığım hayatı değil yaşamak hayal bile edemezsin soytarı
@gecekusum3434 yaşımızın önemi yok lavuk ama şunu iyi bil el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zanneder
Karşında istiyorsun ya hadi gel Bi misafir edeyim seni gel bir çayımı iç cebine harçlığını da koyayım göndereyim seni
@gecekusum3434 soytarı olan sensin lan her gördüğün şeye yırtık dondan çıkan yarr rak gibi fırlama
Adres orada ufaklik ne zaman canın isterse gel misafirim ol el mi yaman beymi yaman o zaman görürüz tamammi
@gecekusum3434 sana yemin ediyorum çok boş konuşuyorsun aşırı boş dövüş lisansım var dengim değilsin morruk zorlama savaş cebeci 2 olursun yazık olur
@gecekusum3434 bende adres bırakıyorum o zaman yiyorsa sen gel ama şunu iyi bil geldiğin. gibi gidemezsin
Ama sende geri dönüşler çok sağlam he tuttum bu gerivites hallerini 🤣🤣🤣
@gecekusum3434 aynen geri dönüş ihtiyar yumruk nasıl atılır bilmeyen adam kalkmış bana ahkâm kesiyor 😉
Heee sen beni dövmeyemi gelecen onun içinmi dövüş lisansım var diyorsun 🤣🤣🤣🤣 lann bebe ben sana çay söylüyorum sen dayılık yapmayami gelecen nasıl korktum şu an varya yeminle
@gecekusum3434 sen dayak yemeyene kadar yoluna bakamayacaksan birisin
Çok cahilsin çok kızımıza yaptığın yorum şu an benle girdiğin diyalog o dövüş lisansını sana yuttururlar aslan parçası her yerde bunu söyleme tamammi şimdi akşam akşam daha fazla soytarılık yapma aha adres orada gel Aytaç abi kim diye sor seni bana getirirler zaten sonra sende bana lisansını gösterir maharetletini sergilersin tamammi
Şimdi soru sahibi kardeşim sorunu meskul ettik kusura bakma hem beni hem bu soytarıyı al burdan o bana yazmak isterse dm den yazsın bizde görelim bu kung fu kardeşimiz kimmiş
@gecekusum3434 gelecek misin? Sen gelirsen mekan basmadan dolayı lisansta sıkıntı olmayacak!
Hiç farketmez çekirge adres ver biz bir gece ansızın geliriz çayını içmeye
@gecekusum3434 gelecek misin? Sen gelirsen mekan basmadan dolayı lisansta sıkıntı olmayacak!
Belliki senin maçan yemedi 🤣🤣🤣🤣
@gecekusum3434 adam olan baş üstüne oturur ama sen neye oturacaksin belli değil henüz
Bak paran pulun yoksa söyle ben seni aldırırım ayıp ediyorsun insanlık ölmedi daha sen gel başımızın üstünde yerin var sonrasında oturacağın yeri ben gösteririm sana hiç dert etme yerimiz geniş
Ben deminden beri senin ne m@l olduğunu çözdüm delikanlı adam lafı uzatmaz yok lisans yanar yok şu olur ayakları yapma bana adres orada buyur gel yoksa hiccc lafı uzatmaya gerek yok altını temiz tut sen biraz koku vermeye başladın çünkü hadi uza şimdi daha fazla klavye delikanliligi yapma bana kaybol zibidi
@gecekusum3434 sen lisansa dua et şanslı pi ç
Ben hiçbir arabanın arka koltuğunda olmam benliğimi bilerek çünkü namus denen kavram benliktedir kıyafette değil. Ama bunu anlatamadık. Kapalı kadınlara namuslu yaaa şerefli diye bakıp yedikleri naneleri görünce açık olup onların yaptığını yapmadığım için şeref duydum gurur duydum. Namusum yaptıklarımdır boyun eğdirecek hiçbir hareketim yok çok şükür zihinleriniz kıyafete odaklanmış ama babam da babam gibileri de akıllanmaz yapacak bir şey yok