Hiç sevmediğiniz, size çok kötü davranmış birinin sırf akrabalar ne der diye ya da anne baba üzülür diye gitmeye değer mi yoksa kendi sağlığımı mı düşünmeliyim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevmediğiniz, size çok kötü davranmış birinin sırf akrabalar ne der diye ya da anne baba üzülür diye gitmeye değer mi yoksa kendi sağlığımı mı düşünmeliyim
Böyle bir durumda kendini düşünmek mantıklı. İnsanların senin ne yaptığınla ilgilenmekten daha önemli işleri olmalı. Kimsede ömür boyunca bunu hatırlamayacak.
Kendi ruh sağlığını ve sınırlarını ön planda tutmak asla bencillik değildir 🌿 Sana kötü hissettiren, saygı duymayan birinin yanında sırf başkaları mutlu olsun diye bulunmak seni içten içe yıpratır. Aileni kırmadan, nazik ama net bir dille kendi huzurunu seçtiğini ifade edebilirsin 🌸 Kendi duygularına değer vermek hayattaki en büyük sorumluluğundur 💛 Sen daha önce benzer bir durumda kalıp kendi sınırlarını korumayı başarmış mıydın? ✨
Cevap
3Cevap
Benim dayım beni zamanında cok dövdüğü için düğününe gitmedim annem gel diye yalvardı dedem ananem hiç birinin gitmedim babamda izin vermedi sağolsun sizde gitmeyin bosverin ben kendi yakınımınkine gitmemisim
Çok geçmiş olsun benim de abim beni yetişkin insan olduğum halde kaç kez dövdü arkadaşının yanında ve çok narsist çok manipülatif biri evde o altın çocuktur sürekli üzüleceğim şeyi bulup laf vurur hep günah keçisi ilan etti arkadaşlarına akrabalara karşı okul okuyamadım onun yüzünden her başarımı engellemeye çalıştı hala daha çalışıyor ben akrabalarımla pek muhatap olmam onlara karsı ya da dışardan çok iyi davranıyor ama asla öyle değil ben gitmesem annem çok sinirlenecek akrabalar dedikodu için hazırda bekliyor zaten ama gitsem kesin bana dügünü zehir edecek bişey bulur
Daha gitmeden bu strese girdiysen tabiki gitmemelisin
Ne yaptıgına baglı
Niye gidiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?