Sevmediğin biriyle evlenilir mi?

23 yaşındayım sevdiğim biri vardı ama cidden sevdiğim fakat ailem dindar ve onu istemediler aslında iyi biri ama birleşince günaha çok meyil ediyorduk sevdiğimizi düşünerek bir çekim hissediyorduk, Çok saygı yoktu aramızda ama çok eğleniyorduk durumu da pek iyi değildi ama bence çok merhametliydi fakat cumaya dahi gitmiyordu. Diğer tarafta beni seven çok saygılı namazında niyazında dış görünüşü de çok düzgün biri vardı beni herşeye rağmen kabul etti ben de son zamanlarda ondan bağımsız kapandım Rabbime yöneldim. Tevbe ettim herşeye ama tek günahım yine sevdiğimle görüştüğümde oluyordu ona sarılmak onu öpmek benim dayanamadığım hallerden oluyprdu. Annem öğrendi ve ayrıldık çünkü hakkımı helal etmem dedi ve beni evden kovdu. Diğer çocuğu istiyordu seni Allah’a yöneltir birlikte cenneti kazanırsınız diyordu bende içim yana yana kabul ettim. Birlikte namaza gidiyoruz çok saygılı çok efendi bana değer de veriyor çiçekler alıyor beni benden iyi tanıyor gözümün içine bakıyor elimi tutmanın haricide bana yaklaşmıyor benim için artık tertemizsin diyor. Ama benim canım öyle acıyor ki rabbim için evlenip günahlardan iyice uzaklaşmak istiyorum ama gönlümdekiyle yanıp tutusuyorum unutabilecek miyim

Sevmediğin biriyle evlenilir mi?