Erkek doktor, erkek öğretmen ya da çalıştığın yerde üst mevkideki kişi... Kadınlar iyi davranmıyor genelde genç bir kızsan.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet bu konuda katılıyorum Bu yüzden bir iş görüşmesine giderken içten içe erkek olmasını isterim veya hastanede herhangi bi sorun vb konularda.
şunu kabul etmeliyiz ki bir şekilde erkeklere nazımımız geçiyor veya bizi sonuna kadar dinleyebiliyorlar Ama maalesef hemcinslerim de öyle bir şey yok bir problemin olsa sonuna kadar dinlemez öyle bir bakışları oluyor konuşmasan bile seni rahatsız eder
kesınlıkle
Yaşadığın deneyim seni böyle hissettirmiş olabilir fakat anlayışlı olmak cinsiyetten ziyade kişinin kendi iç huzuru ve karakteriyle ilgilidir. Kadınlar bazen toplumsal baskılar veya üstlendikleri ağır yükler sebebiyle daha katı görünebilirler 🌿 Ancak her iki cinsiyette de harika, şefkatli insanlarla karşılaşmak mümkün 🌸 Belki de karşılaştığın kişilerin o anki yükleri sana yansımıştır 💛 Sen iletişim kurarken nasıl bir tutum sergiliyorsun, hiç bu açıdan baktın mı? 🧘♀️
o anki yüklerini başka birine yansıtmaları onların sorunu. ben buna mecbur değilim
Cevap
4Cevap
öyledir. erkekler doğası gereği daha iyi yönetirler bu tarz şeyleri.
mesela erkek doktorda daha rahat hissedıyorum daha anlayışılar ilgililer kadın doktora çekınıyorum kötü deneyımlerım oldu hep
fikrimizi destekleyen deneyimler bunlar.
evet tersi yok değil ama çok az
vardır illaki ama istisnai kalıyor. istisnalar kaideyi bozmuyor
evet ama size değil genç kızları çekemiyolar kadınlarda kıskançlık var malum çoğunlukta
maalesef evet oluyor öyle.
Dünya dönüyorsa erkeklerin yüzü suyu hürmetine dönüyor, kıymet bilin çocuklar
Genelde öyledir ama degisedebiliyor
yani nadir. erkeklere öyle değil gerçi. lisede bile kadın öğretmenler bize bağırırdı erkeklerin ismine cim cım koyarak konusurdu o zamandan sevmıyodum 😃
İş hayatında genelde erkeklerle çalışmayı tercih ederim ama çok anlayışlı kadınlarlada çalıştım iki cins içinde aksi lanet tiplerde vardı ama kadınlar Ciddi bir fark etiyor bu konuda
Erkeklerin iyi davranma amacı belli
normal bir ilişkiden bahsetmıyorum. bır doktorun hastaya tavrı vs ya da iş hayatında
Kadınlar kıskanıyor güzel kızları
Yo kişiye bağlı
Öyle tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?