Regl olduğumu söyledim biliyor ama sadece oy oy öpiyim dışında nasılsın ya da iyi misin diye bile sormadı trip atar gibi cevap veriyorum o da soğuk yapıyor yani ne bileyim biraz daha düşünceli şeyler yazsa anlatsa ya da belki bi çikolata gönderse ne olurdu ki yani düşününce ağlayasım geliyor gerçekten 🥲 ihtiyacım olduğundan değil hepsini elbette bende alırım yaparım ama bir başkası tarafından düşünülmek bu zamanlarda iyi geliyor diye istiyorum galiba.
duygusal anlarda daha fazla destek ve anlayış beklemek doğal. Sözlerle ifade etmek zor olsa da, hissettiklerini paylaşmak ve anlatmak önemli. Belki onunla açık bir şekilde duygularını paylaşabilir ve ihtiyacın olduğunu ifade edebilirsin. İyi iletişim, karşılıklı anlayışı artırabilir. Unutma, insanlar bazen düşünce okuma yeteneğine sahip olmayabilirler, bu yüzden hissettiklerini paylaşmak önemlidi
Seçicilik yapmayın o zaman. Bu bana iyi gelmiyor diye düşünüyorsanız yol verin. Acı bir gerçeği gün yüzüne çıkarayım, biriyle birlikte olmanız onun sizin kriterlerinize uygun biri olduğunu göstermez. Hitap etmiyorsa gözünü kırpmadan yol verip yeni ilişkilere bakacaksınız. “Ama emeeek verdimm 🥺” masallarını da bir kenara bırakın. Acınızı yaşayın yolunuza devam edin. Korkmayın hayat sürprizlerle dolu
Arasam kızar mısın gibi bi cümle kurdurtuyorsan sen bu çocuğa, ben problemi sende ararım. Çocuk seninle konuşmak seni rahatlatmak istemiş. Biraz neşelendirmek belki. Sana çikolata, tatlı gönderecek maddiyatı olmayabilir. Sen soğuk yapınca o da yapmış işte. Anlamayacak ne var. İlgi istiyirsan ilgi göstereceksin. Ya da ilgi istediğini göstereceksin. Bu kadar basit. Trip atmak nedir ortaokul ergenleri gibi
Regl oldum, karnım çok ağrıyor. Keşke yanımda olup sarılsaydın çok iyi gelirdi. Senin sıcaklığına ihtiyacım var. Gibi gibi mesajlar atmak yerine odun odun yazarsan karşıdan da odun odun tepkiler alırsın
Cocuk yapmis yapacagini zaten daha ne yapacak ne yapabilir git anana de o baksin sefkat göstersin sana regl oldugunu söylemişmiş iyi halt yedin onu söyleyince şu regliniz olmasa ne yapacaksiniz cok merak ediyorum senden kat kat kat fazla siddetli agrilar cekiyorum ben senin reglin benim agrilarim yaninda hic bir sey degil bile türk kızları olarak cok bayılıyorsunuz yayın yapmaya ne oldugunu bilseniz o da yok boş boş ciyaklama var sadece
Adam ne yapmış şimdi ben anlamadım biraz abartıyor musun acaba? Ne güzel ariyim demiş verilecek en güzel cevap. Uyurken üstünu de güzel ört demiş. Vallahi size yaranilmaz