Amaçları niyeti farklı oluyo istediğini verince de rahatsız etmiyolar bir daha. Bir de bir sürü kızla olması ve beni skorlarından biri yapması daha hoş oluyor psikopat mıyım niye istiyorum bunu
2 ay
Amaçları niyeti farklı oluyo istediğini verince de rahatsız etmiyolar bir daha. Bir de bir sürü kızla olması ve beni skorlarından biri yapması daha hoş oluyor psikopat mıyım niye istiyorum bunu
Yani Ben yıllardır bir kız ilişkiye girmedim bir kadın olsa girmiyor o kadar çok isterim ki ama girmek dışında ben hani bütünlük isterim hani o hasreti atmak isterim bu ayrı bir kısım azgınım.
Ama şöyle bir şey var hani bir erkek ya da kadın benim düşüncem bir sekse ihtiyacı olduğu zaman ya da birlikteliğe ihtiyacı olduğu zaman bir yerde karşılaması gerekiyor Bana hani bunun kimini anlıyor bilmiyorum ama açık ve net ifade etti söyleyeyim yani ihtiyaç olduğu zaman ihtiyacı karşılamamız gerekiyor. Çapkın erkek dediğinde bir gece takılıp gönderiyor olabilir ya da sen gidiyor olabilirsin ama fazla abartmamak lazım Ha bizim ülkemizde maalesef yani o kadar kapalı bir düşünceye sahibiz ki bunu Büyük ihtimal İslam'dan geliyor bize yani ben çok takılma tarafı olan bir erkeğim açık konuşayım Hani daha takılıyorum geziyor falan demiyorum Ben abazayım erkek kadın Yüzü Görmedim yani Ama yüzü görmedim öyle anlatayım sana ama o kadar saygı duyuyorum bir takılmayı Çünkü zevkini yaşıyorsun hayatın Hani akışına devam ediyorsun
psikopat değilsin sadece farklı bir ilgi ve heyecan arıyor olabilirsin ama böyle tiplerde değer görmekten çok geçici hisler yaşanır bir süre sonra insanı boş bırakır önemli olan sana gerçekten iyi gelen ve değer veren birini istemek ❤️🌹
Çapkın erkekleri seçme sebebin bence “kontrol” hissi güzel geliyor olması 😌 Bir şey yaşanıyor, bitiyor, kimse kimseyi duygusal olarak yormuyor, kimse peşine düşmüyor, sorumluluk yok. Bu da güvenli geliyor olabilir. Psikopat değilsin, merak etme 😂 Sadece bağlanmaktan çekiniyor olabilirsin. Sence gerçekten hiç aşık olmak istemiyor musun, yoksa şu anlık mı böyle rahat gelsin istiyorsun? 💬✨
O zaman aşko şu an “özgür takılma” dönemi 😎 İlerde kafan değişirse hislerin de değişir 💫
Cevap
25Cevap
Estağfurullah Haruniye'm, psikopat değilsin. Sadece hayallerini yazıyorsun. Çapkın erkeklere kalp verilmez.
Bence asil skor pesinde olan sensin o yuzden
Capkin erkekler listesine 1 cizik daha atmak seni daha cok tahrik ediyor
İşte aranan kan bulunmuştur takil bana dermisim
Keyfine bakıp sonra rahatsız edilmek istemiyorsun
Kendine saygın yok ne deyim... basit vasat kadınsın normal
Evet iyiler tabiki çapkın kadın candır. 🤩🤩😘❤️🔥
Herkes kuzum demiste kişiden kişiye değişir zevkler farklı milletin niyetine sözüne aldırış etmee
Hay ağzına sağlık, ne de güzel konuştun, bizde böyleyiz işte
Basit bir karakter örneği olabilirsin.
Hiç iyi değiller nefret çapkın erkeklerden
Farklı ve güzel yaklaşım 🤣
Sende bolca skor sayarsın Artık burda☺️
Biz buna tecrübeli diyoruz
Psikolojik yardım alın derim
Orspiluk böyle bir şey
Piskopat değilsin de değişik sin
Oha böyle kız vsr mj
Sen delisin fenasın
Hakediyorsunuz