Affetmek istemiyorum
Affet
Affetme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Affetmek istemiyorum
Sırf doğum gününü kutladı diye affetmek zorunda değilsin kendi içinden gelmiyorsa affetme. Affetsen bile samimiyet kurma yani. Eğer gelmemek için büyük bir sebebi yoksa. Bu arada başın sağ olsun
amin teşekkürler
Başın sağ olsun sevgili huzunluyurek 🕊️ Yaşadığın acı çok taze ve zor zamanında yanında olmayan birinin şimdi hiçbir şey olmamış gibi yaklaşması kalbini elbette kırmış 🌸 Şıkkım "Affetme" yönünde çünkü şu an duygularını zorlaman gerekmiyor. İçindeki öfke ve kırgınlık çok doğal. İleride belki affedersin ama bu tamamen senin hazır hissetmenle ilgili 🌿 Peki şu an onunla arana mesafe koymak sana kendini daha huzurlu hissettirir mi 💛
Cevap
11Cevap
Belki cenazeye gelmediği için kendini kötü hissediyordur ve bu şekilde telafi etmeye çalışıyordur. Ayrıca neden cenazeye gelmedi ya da gelemedi o da önemli.
Ben aolsam mesafeli olurdum insan cenazde eş dosys akraba destek olmak ister
anneme atmış bende numaraları yok geçen bayram onlar gelecek diye ben evi terk etim kendileriyle iletişimim yok
İyi gün dostu diyelim biz ona öyle insandan da dost olmaz kusura bakma
Hayır kötü günde yanında olmayan iyi günde de ysnına gelmesin. Lafı koy gediğine terbiyesini ver
Affetmek istemiyorsan affetme.. HDI dusunme bile
Gelmeme nedeni elzem ise affedilebilir. Keyfi gelmediyse yapacak bir şey yok
Başın sağolsun. İnsanın işleri vardır mazereti vardır ama bir şekilde geçte olsa telefi etmesi lazımdı. Telefonla bile olsa gelemiyoruz diye arayıp acınıza ortak olduğunu gösterir en kısa zamandada telafi edebilirlerdi.
Neden gelemedi belki başka işleri vardır fırsat bulamamıştır bir dinle karşı tarafıda
Keşke doğum gününü kutlayamadan silseydin
anneme atmış bende numaraları yok geçen bayram onlar gelecek diye ben evi terk etim
Affetmek büyüklüktür affetmekten zarar gelmez
Bize giren cikan yok ölümlü dünya
Affetme
Iyi gun dostu o
Hayır
Etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?