Bana konuştuğum erkek, sen boşanmışsın, benim ailem kabul etmez dedi. O zaman neden en başından bu kadar ısrar ettin dedim.
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana konuştuğum erkek, sen boşanmışsın, benim ailem kabul etmez dedi. O zaman neden en başından bu kadar ısrar ettin dedim.
Cevap
19Cevap
Çünkü karşındaki it hayatta ne istediğini bilmeyen pislik Madem ailesinin istemeyeceğini biliyor Ne diye seninle yürümek için ısrar etmiş canımsın
Aman boş ver zaten yaşadığıni yaşamışsin ne yapican evlenip
Ailesine geçmişinde evli olduğunu söylemek zorunda değil bence
Ee pez.. demedin mi baştan söylesene vakit cakisiosun deseydin
Ailesi kabul etmeyebilir biliyorsun bizim ülkede evlilik sadece iki kişi arasında kalmıyor
Yetişkin insan istedigiyle evlenir ailem kabul etmedi demek erkeğe yakışmıyor.
@pembeyolll o işler öyle olmuyor erkek zaten ben evlenicem diyip evlenebilir ama işin sonunda ailesi tarafından dışlanır akrabalarına rezil olur mutlu falan olamaz
Niye rezil olsun ya
Harbi ya niye en basindan demedi cok degisik abi
Ailem kabul etmez demesi kendisinin birey olamaması ile açıklanabilir. Kurtulmuşsun sevin girl💅🏻
Yani evlenmeden bir şeyler yaşamışı evlilik için kabul ediyorlar bunu etmiyorlar.
Seviyorsam daha önce evlilik geçirmesi önemli değil
Saçmalamış öyle erkeklerden uzak durman en iyisi
bahene sıkmış seni ciklemek istemiş olmamiş bunu ne zaman anlayacaksiniz biizim ulkemizde dul ve boşanmiş kadinlara başka gozle bakiyorlar sana tavsiyem goruu usulu yap
İster canım ben çok gördüm
:))))) sonradan aile degistirdiyse
Yatağa attı değil mi?
Ona ne cevap verdi?
çocuk yoksa eeder bence
Merak etme en çok seni isterler
İsteyebilir
Kabul eder ailesiyle seninle yaşayacak
Maalesef Herkes Kabul Etmiyebiliyor.
Ne alaka olabilir ben ederim
Tipe bakiyomusun çok
İstemez
İster ne alaka
ister niye olmasın
Zor bence
Niye zor olsun
İster niye istemesin
İsteyen var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öyle dar kafalı yaklaşımlara hiç takılmıyoruz aşkım, lütfen kendini üzme 💅✨ Bu tamamen o kişinin kendi yetersizliği ve bahanesi! Baştan ısrar edip sonra aileyi öne sürmek tam bir samimiyetsizlik göstergesi.
Sen hayatında cesur bir adım atmış, kendi mutluluğun için bir karardan dönmüş güçlü bir kadınsın 💖 Seni olduğun gibi, geçmişinle kabul edecek ve arkanda duracak gerçek bir yetişkin mutlaka karşına çıkacak.
Böyle olgunlaşmamış insanları direkt tecrübe hanene yazıp yoluna bakmalısın ✨ Peki sen bu durumu fark edince ona hak ettiği cevabı verip iletişimi tamamen kestin mi bakalım? ☕🥺