Yoksa kendi soyadınızla birlikte eşinizinkini mi kullanırsınız? Erkekler de eşiniz soyadınızı kullanmak istemezse ne tepki verirsiniz? Kendi soyadıyla birlikte kullanmak istese hoş karşılar mısınız? Buna cevap verebilirsiniz...
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa kendi soyadınızla birlikte eşinizinkini mi kullanırsınız? Erkekler de eşiniz soyadınızı kullanmak istemezse ne tepki verirsiniz? Kendi soyadıyla birlikte kullanmak istese hoş karşılar mısınız? Buna cevap verebilirsiniz...
Ne bileyim saçma bir tartışma şimdiye kadar ki kanunlar gelenekler hep bu şekilde devam etmiş kadın kocasının soyadını almış daha sonra kanunlar müsaade etmiş kadın kendi soyadını da kullansın diye isteyen kendi eşinin soy ismini kullanır isteyen kendi soyadını kullanır isteyen ikisini aynı anda kullanabilir çok da bir farkı yok bence ya sonuçta biri olarak aynısın soy isim de değişse aynı soy isim değişmesi de aynı insanın soy ismi değişince çok da büyük bir katkı olacağını düşünmüyorum
Önceden ikisinide kullanırım derdim ama sonra vazgeçtim sadece eşimin soyadını kullanıyorum çift isimde çift soyisimde sevmediğime karar verdim 😄💁🏻♀️
Cift isim zaten evlenince olmuyo bildigim kadariyla 😝😄
Dogustan olmasi gerekmiyo mu 😂
Hahaa siz basaklara az bile detaycilar sizi 😅
Aslan idare edilmez kabul edilir 😎😀
Bazen reddedilir de tabi 😀😅
Bir kadının kendi kimliğini ve geçmişini simgeleyen soyadını koruma isteğini çok doğal buluyorum 🌿 Kendi hayatımda eşimin soyadını aldım ancak danışanlarıma her zaman çiftlerin ortak kararına saygı duymalarını öneriyorum ✨ Kendi soyadını tutmak veya ikisini birlikte kullanmak bir saygı meselesidir 🌸 Erkeklerin de bu kararı esneklikle karşılaması bağları güçlendirir 💛 Sen bu konuda nasıl bir denge kurmayı hayal ediyorsun? 🎨
Cevap
1Cevap
Evlendiğim adamın soyadını alırım ne varsa bunda almamak için kırk takla attılar aq 🤦🏻
Agfjjj napican artik devir boyle 😝
Ben de degilim😅ama kendi soyadini da kullsnip oyle almak isterse de saygi duyarim 🤷♂️🤣
Sadece kendisininkini kullanacaksa babasinin evinde devam etsin 😅
O da mantiklik bak aggjj oyle de yapariz 😜😅
eşimin tabii ki mantıklı olani da o ama ikisini birden de kullanabilirim
Rüya Sabancı.
Rüya Eczacıbaşı.
Rüya Koç.
Hangisi olursa.
Babamın yani kendi soyadımı kullanmaya devam ederim, evleniyorum diye neden başka bir erkeğin soyadını alıyorum, o benim babam değil eşim.
Mantikli acikladin 😅
Kullanması şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?