13 gü

Eşim ailemin bana kira vermesini ve kardeşime araba almasını neden sürekli mesele ediyor, kıskançlık mı yapıyor?

Eşimle kavga ettik, olay çok uzun kısaca başka bir özet geçeceğim. Ailem bana kira veriyor, kardeşim Eda'ya da araba alıyorlar, daha doğrusu destek çıkıyorlar bir milyonluk ama bana da ev kirası veriyorlar ömür boyu. Şimdi bir kavga çıktı, eşim bu konuda; "Benim annem benim doğum günlerimde 100.000’e yakın hediye almıştır, senin ailen ne aldı?" diye laf sokuyor ve inanılmaz sinirlendim. Benim ailem de kira veriyor, vermek zorunda değil, evliyim filan dedim ama "Kardeşine de araba alıyorlar, ona ne sayıyorsun? Mecburlar vermekte." laf sokuyor. Abi düşüncesiz bir insan, ailem de düğün zamanı altına az takarım diyor, araba yardımı yaptığı için kardeşime. Eşim bunu bildiği halde kıskançlık mı yapıyor, çözemedim. Eşime kaynanam 200 gram takarken iyi, benim annem 80-90 gram düğünde takarım, bir de araba desteği yapmış oldum bitti diyor. Eşim hâlâ arabada gözü, laf sokuyor; "Sana niye almadılar bilmem ne?" Ya ben kira alıyorum diyorum.
Güncellemeler
13 gü
Edaya ne alaka uygulama yanlis yazmis erkek kardesime yazicakti
Eşim ailemin bana kira vermesini ve kardeşime araba almasını neden sürekli mesele ediyor, kıskançlık mı yapıyor?