Kayınvalidem gerçekten arızalı diye düşünüyorum. 8 aylık evliyim ilk zamanlarda çok tatlıydı sonra ne olduysa evlendikten sonra delirdi kadın. Balayından döndüğümüz gün kapımıza dayanmıştı. Son zamanlarda yaşadığımız bir olayda da kendime bir şey aldım hesap vermek zorunda olmadığım için söylemedim tabikide aradan 6 ay geçtikten sonra görmüş oğlum bana ne yaptığının hesabını vermek zorunda tarzı şeyler söyledi. Ama eşim böyle şeylerin hesabını çoğunlukla vermiyor. Hatta aldıklarımızdan haberi dahi olmuyor. Çünkü onu ilgilendiren bir durum değil. Ben harcama yapınca gelip bana harcamalarınıza dikkat edin savuruyorsunuz diyor, sonra arkamdan oğluna 200 bin tl lik doğum günü hediyesi alıyor. Birde sen ne aldın ben 200 bin tl lik hediye aldım diyor? Cüzdanından oğlunu kendine bağlama büyüleri çıkıyor. Ben yaptırmadım diyor. Çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yazlıkta altlı üstlü kalıyoruz. Her sabah eşimi kahvaltıya inmesi için zorluyor. Eşim inmiyor. Benle kahvaltı yapıyor. Çamaşırlarını alıp yıkamak istiyor. Akşam yemeklerinde emrivaki yapmaya çalışıyor. Bu saplantı değil mi arkadaşlar biri aydınlatsın lütfen? Dini imanı para olan biriyle aynı çatı altındayım resmen. Benzer durumu yaşayan varsa seri yorum lütfen.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendinize okuyun üfleyin valla kapınızı bacanızı kilitleyin
Dahasıda var her şeye benim diyor evimiz eşimin üstüne arabalarımızda öyle ama benim diyor nerde ne varsa benim diyor benim yerim benim evlerim benim arabam vs gına geldi artık
Baya ruh hastası kadın ya kimse dur demiyor mu önünü alamıyor mu eşi falan
Eşimin babası vefat etmiş eşim ne derse desin dinlemiyor çok söyledik anlamıyor anlamak istemiyor
Bu kadının sonu hayır olmaz böyle allah ele ayağa düşürmesin neyse ki eşin adam çıkmış arkanda duruyor bazı konularda net olun istediğini elde edemesin yani bırakın kudursun gerekirse mesafe koyun
Eşime en son ben yurtdışına yerleşicem tahammül edemiyorum artık ister gel ister gelme dedim ben sen nereye gidersen gelirim bu duruma getiren düşünsün benim ailem sensin dedi sağolsun hep böyle biliyorum haklı olmasam böyle olmaz ama haklıyım cidden en ufak bir saygısızlık yapmadım annesine onca şeye rağmen kadın resmen üzerime oynuyor sabır taşı olsa çatlardı bende çatlıycam en sonunda ama çok kötü olucak işte
oğlunu kıskanmış senden malum oğlanın ilgisi sende artık
Hep böyleydi ki 50 yaşında insan bunun ayrımını yapamayacak kadar canım olmamalı diye düşünüyorum ya
evet ama yaşlandıkça daha beter olabilir insanlar çocuklaşıp
Kendi kaybeder ama ben yüzünü bile görmek istemiyorum artık sesini bile duymak istemiyorum bana yaptıkları yüzünden 1 haftada kronik hastalığım çıktı benim
kaybetmiş zaten düzelir umarım sende sağlığına kavuşursun ama sanmıyorum da kolay olmayacak
Hastalığımın hiçbir tedavisi yok 25 yıldır çıkmayan belirti bile vermeyen hastalığım bir anda çıktı tesadüf olamaz ağır stres ve üzüntü sonrası travma etkisiyle ortaya çıkabileceğini doktorumda bizzat söyledi allahım yardım et diyerek sabretmeye çalışıyorum
hadi ya her hastalığın vardır bir çaresi ama bilinmez inanç meselesi haklısın düzelir umarım
Şunu az kısa yazın ya. Blogda makale yayınlıyor sanki
Merhaba canım sabırlar diliyorum yalnız değilsin merak etme
Benim kaynanam bizden çıkmıyor ve herşeye karışıyor deli
Valla bence kesinlikle önünü kesmelisin ben en sonunda hayatımdan komple çıkarmayı düşünüyorum kendilerini
Defalarca laf vurdum ama yüzsüz maalesef
Laf vurmak yetmiyor bazen, bende şuana kadar hep laf vurdum ama yok açık açık istemiyorum demek lazım tabi eşinde aynı fikirdeyse
Senin evlilik hayatını yakar
Allahtan eşim hep yanımda hep bana destek daha önce bana çok çektirdiler. Yıllarca beni istemediler arkamdan demedikleri kalmadı. Eşim her şeyin farkında. Benim evlilik hayatımı yakamaz ama oğlundan olur absürt davranışlar sergiliyor çünkü. Ne olursa olsun anne denmiyor artık. Oğlu bile bıktım diyor. Laf anlamıyor ama kadın.
Ne desem bilmem yaş kaç ki mutluysan ne güzel sana
Ben eşimle çok mutluyum 2017den beri birlikteyiz zaten. 25 yaşındayım bizim aramızda en ufak bir sorun yok ne kavga ediyoruz ne tartışıyoruz olduysada hep annesinin bu saçma davranışları yüzünden oldu 1-2 defa o da sinir krizi geçirdim eşimle karşılıklı bir tartışmamız olmadı
Anladım mutluysan sıkıntı yok o zmn
Çokta şiitme derim
Senin işin zor
bir kaynana vakıasıdaha 😀 rabbim sabır versin
merhaba