Kayınvalidem her şeye karışıyor ve kıskanıyor?

Kayınvalidem gerçekten arızalı diye düşünüyorum. 8 aylık evliyim ilk zamanlarda çok tatlıydı sonra ne olduysa evlendikten sonra delirdi kadın. Balayından döndüğümüz gün kapımıza dayanmıştı. Son zamanlarda yaşadığımız bir olayda da kendime bir şey aldım hesap vermek zorunda olmadığım için söylemedim tabikide aradan 6 ay geçtikten sonra görmüş oğlum bana ne yaptığının hesabını vermek zorunda tarzı şeyler söyledi. Ama eşim böyle şeylerin hesabını çoğunlukla vermiyor. Hatta aldıklarımızdan haberi dahi olmuyor. Çünkü onu ilgilendiren bir durum değil. Ben harcama yapınca gelip bana harcamalarınıza dikkat edin savuruyorsunuz diyor, sonra arkamdan oğluna 200 bin tl lik doğum günü hediyesi alıyor. Birde sen ne aldın ben 200 bin tl lik hediye aldım diyor? Cüzdanından oğlunu kendine bağlama büyüleri çıkıyor. Ben yaptırmadım diyor. Çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor. Yazlıkta altlı üstlü kalıyoruz. Her sabah eşimi kahvaltıya inmesi için zorluyor. Eşim inmiyor. Benle kahvaltı yapıyor. Çamaşırlarını alıp yıkamak istiyor. Akşam yemeklerinde emrivaki yapmaya çalışıyor. Bu saplantı değil mi arkadaşlar biri aydınlatsın lütfen? Dini imanı para olan biriyle aynı çatı altındayım resmen. Benzer durumu yaşayan varsa seri yorum lütfen.
Kayınvalidem her şeye karışıyor ve kıskanıyor?