Eşiim aşırı derece kıskanç ve cimri?

Eşim beni kiskaniyor ama erkeklerden falan değil. Benim ondan başarılı olmamı, çok kazanmami.. Mesela ben kendime gözlük aldım hemen o da aliyor. Tanistigimizda ben mühendistim onun mesleği ise zabitalikti. Sonra kompleks yaptı istifa etti ve polis oldu. Dugunumu yapmadılar bile doğru düzgün. Taki da doğru düzgün takılmadı hatta erkek tarafı bizden borç aldı. Yüzük tel gibi bir şeydi. Her şeye tamam dedim. Sevdigim için bekledim. Para konusunda o kadar gözü dönüyor ki bazen benden para istiyor kredi cekecegim vs diye. Benim üzerime kredi cektirip araba aldık benim üstüme. Ben kullanıyorum mesleğim geregi tehlike olmasın gidip gelmem diye. Ona bile katlanamiyor bakışları falan. Ben kullanıyorum diye benzin doldurtmak istemiyor. Benim isim olmasa belki benimle evlenmezdi bile diye düşünüyorum. Pintiligi, cimriligi beni bezdirdi. Simdi araba ben de kalsın biraz diyor. Ne olacak sonumuz bilmiyorum. Biz normal bir evlilik yaşamıyoruz ki hep maddiyat odaklı bir evlilik. Araba taksidine karışmak istemiyor. İkimizde ailelerimize yardım ediyoruz maddi olarak. Para hesaplarımız ayrı. Ben böyle olsun istemezdim ama bizim evliliğimiz sanki olmuyor?
Eşiim aşırı derece kıskanç ve cimri?