Kıskanç komşuyla nasıl başa çıkmalı beni kıskanıp eşiyle kavga ediyor?

Beş senelik yan komşumla hiç tanışmıştım ben öyle samimiyeti ve yabancıların evime girip çıkmasını sevmem o yüzden ancak bir keresinde deprem oldu kadın hamile ben de kapısını çaldım yani korkma ben buradayım yardım ederim falan diye o zaman tanıştık işte hatta numaran falan da götürdü sürekli bana WhatsApp üzerinden yazmaya başladı yani tam bir senedir tanışıyoruz ve resmen tüm sülalesini tanıyorum yani öyle işte her şeyi tek tek herkesi anlatıyor bir de ben eşimle seyahatlere falan çıkıyoruz her üçbeş aydan bir yurtdışına tatile gidiyoruz bu onu çok kıskandırıyor galiba ne diyim nasıl söylesem bilemedim o evinde kavga çıkartıyor bir de sonra bana söylüyor senin yüzünden evimde kavga çıktı ben de eşimden böyle şeyler istiyorum beni gezdirsin bana hediyeler alsın mesela evime kurye geliyor kapıyı açıp hemen ne getirdiniz falan diye soruyor temizlikçi geliyor an nasıl evi temiz miydi falan diye soruyor onlara yani ne yapsam bilemedim nasıl ilişkiyi mi kessem ne yapsam günde beş kez yüzünü görüyorum kadının her kapıyı açtığımda
Kıskanç komşuyla nasıl başa çıkmalı beni kıskanıp eşiyle kavga ediyor?