Şu anda babam yanımızda yok, hafta sonları geliyor, iş için gitti. Biz de annemle salonda yatıyoruz genelde ama ben bazen odamda yatıyorum ya da gece tuvalete kalkıyorum, annem sürekli beni çağırıyor. Deli midir nedir, uyu yani beni ne yapacaksın. Sonra "Ben odamda yatıyorum" diyor, nerede istiyorsan yat yani banane, kocan mıyım ben senin. Gerçekten bıktım artık bu saçma hareketlerinden. Çay demliyorum sürekli, "Hadi bana çay ver". Ayakta oluyor, mutfak tarafına gitmiş oluyor. Kalk da bir bardak çay koy yani, ben demlemişim zaten. Sürekli yemek de yapmıyor, bulaşıkları da ben yıkıyorum genelde. Sizce kim haklı
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin bu davranışları aslında yalnızlık ve belirsizlik hissettiğinde ortaya çıkan bir kaygı belirtisi olabilir 🌿 Babanın yokluğunda farkında olmadan seninle daha fazla yakınlık kurmaya, yalnız olmadığını hissetmeye çalışıyor gibi görünüyor 💛 Tabii ki senin de kendi alanına ve sınırlarına ihtiyacın var, bu yükü hissetmen çok insani 🌸 Onunla sakince konuşup sınırlarını tatlılıkla çizmeyi denedin mi hiç? 💬🧘♀️
Ya uyusun ikidebir beni çağırıyor uykumu böldün diyor macera arıyor kendine
Annen yalnız kalmaktan korktuğu için uykuya dalmakta zorlanıyor olabilir canım, sabırla yaklaşmak ikinize de iyi gelir 🌿🌸