Anneme kizmakta haksiz miyim?

Su an 18 yasindayim ben 10 yasindayken annemle babam ayrildi ben annemin yaninda kaldim babamla ayda 2 3 kez gorusuyoduk tum ihtiyaclarimi annem karsiladi ama bana surekli bagirip cagiriyodu en ufak seyde bile ben yengec burcuyum cok kiriliyorum boyle seylere 14 yasindayken piercing taktirmak istedim kendi parami biriktirip taktiricaktim anneme soyledigimde biktim senin masraflarindan diye bagirmisti bana hic unutamiyorum karsi oldugundan falan degil masraflarimdan biktigindan oyle tepki verdi 8. sinifa gidiyodum ben o zamanlar o sene boyunca annemden para istemedim abim ve babamdan aliyodum onlarla yetiniyodum liseye gecince de calismaya basladim istedigim piercingi de taktirdim ama anneme bu yasananlar yuzunden kiziyorum cok igrenc zamanlar gecirdim sanki ailem yok gibiydi kimse yoktu yanimda ama kadin onca sene calisti bana bakti sonucta kizdigim icinde kendimi sucluyorum ne dusunmem gerektigini bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Annem icinde zordu biliyorum psikolojisi iyi degildi ama benimde iyi degildi huzurun hsinin bile olmadigi bi evde buyudum ben bide annem ustume geliyodu zaten ergenlik cagindaydim benim icinde kolay degildi yani
Anneme kizmakta haksiz miyim?