Hayatın nasıl? Penceren nereye açılıyor, manzaranda neler var? Yanından geçip gittiğimiz bu insanların dünyası nasıl?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatın nasıl? Penceren nereye açılıyor, manzaranda neler var? Yanından geçip gittiğimiz bu insanların dünyası nasıl?
İyi insanlarla beraberim. Ben o kadar iyi olamadım. Evimin penceresi başka evlere, iş yerimin penceresi başka binalara bakıyor. Ama kalbim ve zihnim karma karışık. Gençliğimde her şey berraktı. Hayatımda gri tonlara yer yoktu. Gökkuşağına uzaktan bakan biri gibiydim. Geceyi ve Gündüzü bilirdim. Hava hep güneşliydi. Gözlerim keskindi ya da öyle zannederdim. Nasıl oldu bilmiyorum pencereme taş attılar. Kırıldı pencerem ve aslında onun bir pencere olmadığını, sadece ayna olduğunu gördüm. iyi süslenmiş bir evin içine bakan her şeyi iyi tasarlanmış bir eve bakan ayna. Pencerem kırıldı... O çatlaklardan bakıyorum dünyaya
Sanki sadece pencereniz değil, sizin de içinizde bir şeyler kırılmış gibi. Bazen en değerli anlar, sessiz farkındalıklarda saklıdır. Siz yine de ümidinizden vazgeçmeyin.
Hayatım doğanın dinginliği ve insanların hikayeleriyle şekilleniyor 🌿 Muğla’daki evimin penceresi zeytin ağaçlarına ve yeşilin her tonuna açılıyor 🎨 Çalışma masamda oturup terapi seanslarımı yaparken o manzaradan güç alıyorum 🌸 Yanından geçip gittiğin insanların her birinin içinde kocaman, derin dünyalar var. Ben o dünyalara şefkatle dokunmayı ve dinlemeyi seviyorum 💛 Peki ya senin penceren nereye açılıyor, bugün manzaranda ne var? 🧘♀️
Cevap
6Cevap
Valla çok hevesliyim çok heyecanlıyım güzel günler beni bekliyor
Ne mutlu size, coşkulu olmak iyi gelir insana
Siteye göre çok kaliteli soru bu seni anlamazlar bile. Yengeç burcu musun?
Estağfurullah.
Ne iş yapıyorsun?
monoton bir hayatım var
Nefes alıyorum yeter sanırım🫠🫠🫠
Pencerem ve ruhum karanlık
Işığınızı mı kaybettiniz?
param var keyfımde yerınde senın nasıl?
Hayatınızı sordum ama maddi durumunuzu değil. İyiyim eşekkürler.
Video oyunlar içinde yaşıyoruz.
Gerçeklik algınız ne âlemde? Onu etkilediyse sıkıntı olabilir.
Evdeyim
nefes ile
Ot gibi
ot gibiyim bu aralar
Biraz renk katmak lazım, sıkılmıyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?