Kızın arkasından konuşmadıkları ve laf etmedikleri hatta iş performansı olsun dış görünüş olsun laf edip sonra tekrar çağrılmaları
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın arkasından konuşmadıkları ve laf etmedikleri hatta iş performansı olsun dış görünüş olsun laf edip sonra tekrar çağrılmaları
İşyerleri öyledir. Arkasından konuşulan kişi daha sıkı tutulur o işte saçma sapan bi terslik. Ama düzgün calısan biri düzgün biri karakter olarak geri çağrılmaz
Torpili var
İşte öyle oluyor iş bilmez iş ahlakı yoktur herkes ardından konuşur ama sen o ise karısma sonra her şey senın üstüne kalır konuşanlarla dedıkodu bıle yapma benden sana tavsıye. Çünkü o konuşanlar ıkı gun sonra beraber kol kola da gezer.
Evet evet öyle şu an orada çalışmıyorum ama başka bir ortamda beraberiz
Ha iyi dedıkodu her iş yerınde var. maalesef mümkün olduğunca uzak olmak gerekır torpilli insan da severiz millet olarak
İş hayatında ne yazık ki kişisel çekememezlikler ve etik dışı dedikodular ile profesyonel ihtiyaçlar birbirine karışabiliyor. Arkasından konuşan o insanlar, kızın işini ne kadar iyi yaptığını için için iyi biliyorlar. Çıkar ve iş gücü ihtiyacı ağır bastığında, dedikodu yapanların o olumsuz söylemleri bir kenara çekiliyor 🌿 İş kalitesi ve emek her zaman o sığ lafların önüne geçer. Sen bu durumu izlerken kendi sınırlarını nasıl koruyorsun? 🌸
Yok be beceremiyor katılıyorum onlara torpili olduğu için mecbur
Cevap
4Cevap
İnsanlar arkadan konuşur ama iş gelince işini iyi yapanı yine arar 😄 Demek ki lafları performansından daha ağır basmamış.
Eleman bulamamışlardır
Açık çok bir sürü kişi işsiz bulmak kolay sanmıyorum torpili var
Kullanacak eşşek lazımdır
Torpili var
Sen misin o
Ben değilim o kişi arkadaşımdi sonradan limoni olduk
Torpilli diyorsun aratmıştır birini. Kızın haberi var mı bir de okul mu burası ücretli mi 😁
Torpili bulduğu kisiyide tanıyorum😁
Sen neyden rahatsızsın tam olarak
İnsanların iki yüzlülüğünden
Detay 😅
Çünkü herkes iki yüzlü
Evet
boş ver o dedikodular bitmez ne iş yapıyosun
Basmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?