İş yerinde herkez birbirinin arkasından konuşuyor, daha sonrada hic bisey olmamis gibi davraniyorlar, neden böyle insanlar var?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır beni psikolojik olarak çok yoran ve üzen bir konu bu. İş yerinde bana insanlar laf söylemeye , küçük düşürmeye , üzmeye hiç çekinmiyorlar. şu an bir iş yerinde güzel bir pozisyondayım. İş arkadaşlarım başka bir arkadaş hata yaptığında onun hatasını ört bas ediyorlar , kimseye duyurmuyorlar. Ben bir hata yaptığımda (ki bu hatalar ufak tefek ve benim suçum olmayan şeyler) ortalığı ayağa kaldırıyorlar , insan içinde ben laf yiyorum. Üstelik salak gibiyim cevap bile veremiyorum çünkü tartışmayı sevmiyorum. Arkamdan konuşup yüzüme gülüyorlar üstelik. Zaten bir kiz var ortada laf gezdiren, sürekli herkesin arkasindan konusuyor sonrada yüzlerine gülüyor ve herkes yine onu seviyor, yine onu hakli buluyorlar. herseyi ben bilirim, bana sorun, benden izin isteyin kafasinda. 5 dk önce birbirinin dedikodusunu yapıyorlardı şimdi hiç bişi yapmamış gibi birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar hani sevmiyorlardı birbirini Ya bir türlü anlam veremiyorum İşten çıkmak istemiyorum çünkü kolay kolay böyle bir iş bulamam. Sabrediyorum , alttan alıyorum ama bu beni çok yormaya başladı. Bu durumdan biraz olsun kurtulmak için ne yapmam gerek?
İş yerinde herkez birbirinin arkasından konuşuyor, daha sonrada hic bisey olmamis gibi davraniyorlar, neden böyle insanlar var?