İş yerlerinde niye herkes laf taşıyor?

6 senedir çalışıyorum birçok işe girdim çıktım hep birilerini çekememezlik durumu hakim sana tavsiyem iş hayatındaki insanları özel hayatına taşıma selam ver geç samimiyet kurma
mesela yeni mezunum diye izlemem gerekiyor. izlediğim kisi demis ki bu çok rahatsızlık veriyo yakin duruyor sunu sunu yapiyor. bunlarin hiçbirini bana söylemiyor arka planda patrona söylüyor. ne kadar art niyetli bi konu. bi de bunu yapan insan benim meslektaşım sadce benden bi tık tecrübeli
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Onlardan heryerden var maalesef. Kulaklarını tıkayıp sadece iş saatinde işini yapacaksın ve dışarıda hiçbiriyle görüşmeyeceksin :)
İş hayaatinin ilk kuralı kimse hakkında konuşma. Sevmediğin biri hakkında dost gibi yaklaşan insanlara malzeme verme laf taşıyan çok olur.
İş yerinde iyi insan arama. Oradaki Hereke senin potansiyel rakibin. Çok iyi iyi dersin ama bı bakmışsın yükselmek için patrona casusluk yapıyor senden alıp ona götürüyor. O yüzde ln iş yerinde insanlarla samimi olunmaz.
Offf hep aynı yaa biri gelip bir konuda akıl alıyor sonra onu farklı yorumlayıp başkalarına aktarıyor kadın çalışanın çok olduğu her yer böyle sanirim
Full bayan personel olan bir işletmede çalıştım gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Yaptığın işi herkesin görmesini sağlaman gerek özel sektörde ve kimseye güvenme derim
Özellikle kadınlar. Bizde tek erkek benim ve dedikodu kazanı gibi iş
işyerlerinde genelde herkes birbirnin ayagını kaydırıp patrona yaranma derdinde ne iş yapıyorsun
Üzücü umarım sende onlara benzemezsin...
offff yaaa çok sinir bozucu
Ne iş yapıyorsun ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş