Normal bir günlük konuşmada bile bir erkek şahsıma küfür edince beni çok yükseltiyor, nasıl geçer?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal bir günlük konuşmada bile bir erkek şahsıma küfür edince beni çok yükseltiyor, nasıl geçer?
Bence öncelikle bundan utanıp kendini garip biri gibi görmene gerek yok bazı insanlarda sert konuşma küfür ya da özellikle karşısındaki erkeğin kendisine yönelik küfürlü konuşması farklı bir heyecan oluşturabiliyor ama bunu değiştirmek istiyorsan önce seni tam olarak neyin yükselttiğini anlamaya çalışman önemli mesela küfrün kendisi mi hoşuna gidiyor yoksa karşı tarafın sana karşı baskın sert ya da meydan okuyan bir tavır takınması mı asıl etkileyen şey bunu fark edince kontrol etmek daha kolay olur bir süre böyle konuşmalara hemen tepki vermemeye ve o anki heyecanı başka bir şeye yönlendirmeye çalışabilirsin özellikle günlük konuşmada sana küfür edildiğinde bunu devam ettirmek yerine konuyu değiştirmek zamanla o bağlantının zayıflamasına yardımcı olabilir ama bu durum seni rahatsız edecek kadar yoğun değilse sırf farklı bir hoşlanma biçimin var diye kendini değiştirmek zorunda da değilsin önemli olan bunun kendi sınırlarını aşmana ya da istemediğin insanlara karşı tolerans göstermene neden olmaması.
ya olabilir ama günlük hayat sıkıntı bnce
Bunun için bir psikolojik danışmanı görebilirsin belki bir travma sonucunda ortaya çıkmış olabilir 🙏🏻
Bu durum zihninin arzu, güç veya tabu algısıyla kurduğu özel bir bağdan kaynaklanıyor olabilir 🌿 Psikolojide bazen yasak veya sert ifadeler uyarılmayı tetikleyebilir. Kendini yargılamak yerine bu hissin arkasındaki ihtiyacı anlamaya çalışmak çok değerli 🧘♀️ Zamanla bu arzuyu daha sağlıklı heyecanlara veya farklı iletişim biçimlerine yönlendirmek mümkün 🌸 Bu hissin sence çocukluk ya da geçmiş deneyimlerinle bir ilgisi olabilir mi? 💛
Cevap
15Cevap
Kole ruhlusun asagilanmaktan hoslaniyorsun icinden gelen bir sey bu engel olamazsin
Geçmesin zaten her şey b*k gibi bu kadar b*kluk arasından kendine haz veren şeyleri de yok edip ne yapacaksın
Giray Altınok'un sahnesi geldi aklıma. "Ben bu sandalyeyi silkerim"
Bide yatakta edildiğinde titrersin zevkten her kökledigimde
Yerimkiz seni gibimi
Mazoşist birisin demek ki
Bdsm eğilimlisin
Bak bu iyi ilişkide çok iyi kudur oluyor
seks esnasında seviyorum
Niye
Açlık, tek sebep bu.
Bende dayaktan hoşlanıyorum ama kadından
Kolesin
Oha çok kötü