Son zamanlarda anlamsızca çok fazla küfür etmeye başladım sizce nasıl buna engel olabilirim?

Sizce küfür eden kadınlar fazla mı itici? Normalde hiç küfür etmezdim ama son zamanlarda gerçekten fazla küfür etmeye başladım. Ama durduk yere konuşurken filan küfür etmiyorum. Şu sıralarda sadece ihtiyacı olduğunda mutsuz ya da üzgün olduğun da yanıma gelen insanların gerçekten fazla olduğunu farkettim. Sonra hepsine siktiri çektim. O insanlara ne zaman ihtiyacım olduysa beni görmezden geldiler. Benim canım yanmazmış gibi davrandılar. Ben de artık dayanamamaya başladım. Sonra küfür savurup attım hepsini başımdan. Sizce bu yaptığım ne kadar doğru? Ben bir bayanım ama iyi niyetimin son kullanma tarihi çoktan geçti. Böyle yüzsüz insanlara küfür etmeme engel olamıyorum. Gerçekten hiçbiri artık olmayan s*kimde bile değiller. Sizce bu mu doğru olan yoksa itici olmamak için iyi kızı oynamak mı? Bu şekilde gerçekten fazla mı iticiyim?
Son zamanlarda anlamsızca çok fazla küfür etmeye başladım sizce nasıl buna engel olabilirim?