17 gü

Böyle bişey düşünüyorum? aldatılmak kotu be insallah yasamam?

Daha bebesin diyebilirsiniz 18 yaşındayım. Arkadaşlar ben çok sıradan bir insanım şey istiyorum, şu anda YKS çalışıyorum mezuna kaldım, istediğim sıralama gelmedi, elektrik elektronik mühendisliği okuyup sonra bi 2 3 yıl sermaye biriktirip sonra kendime küçük bi atölye açmak, sonra orada makine elektroniği veya pano kuranlardan olmak istiyorum ve bunları yaparken de bi eşim olsun istiyorum, yani temiz düzgün bir kız, başkalarıyla abuk subuk şeyler yapmamış, kendini evleneceği kişiye saklamış, ha bunu istiyorsun sen nesin diyeceklerdi, vardır illa ben de kimseyle bir şey yaşamamış, 1.94 boyundayım ha şu an şişmanım, hem de aşırı şişmanım, obez bile denilebilir, 138 kg'yim, ileride kilo veririm de boşverin onu, mesela abi yani bence eşin gidip birisinin kölesi gibi çalışmamalı, hele başka bir erkeğin emri altında çok çalışmak istiyorsa max kadın kuaförü olmalı bence ya da güzellik salonu falan (erkeklerin gelmediği) şimdi sen kıyafete de karışırsın derler, karışırım tabi, eşim sonuçta, ister açık ister kapalı giysin, abartmadıkça sorun olmaz yani, bilmiyorum benim düşüncelerime göre böyle olmalı, sonra yani ne olabilir bilmiyorum ki, her dediğini yaparım sanırım elimden geldiğince, sonuçta eşim yani seviyorum, hatunumuz gidişte başkalarının eşlerine özenmesin, ne bileyim hocam bence bi insan sevdiğine değer göstermeli, en büyük korkum şu ama mesela, ben o kadar hayatıma soktuğum kadın mesela beni aldatma falan, naparım, kafayı falan yerim, ya düşünsene aldatmış seni ama çok seviyorsun, affetmek istersin ama affedemezsin ya, inşallah öyle bir şey olmaz

Böyle bişey düşünüyorum? aldatılmak kotu be insallah yasamam?