Sizce bu aldatmak mı ben mi yanlış düşünüyorum?

Eşim bir markette çalışıyor. Kendisi müdür ve yanında çalışan 19 yaşında bir kız var. Eşim herkese karşı gayet samimi bu benim hoşuma gitmiyor gerçi. Eşimle kızın konuşmalarını gördüm. işle alakalı. Eşimin rica ederim cevabını kalp emojisi koymuş bunu sadece bir defa yapmamış. Daha önce de yapmış. Eşim de hiç fark etmediğini söyledi Onun çocuk olduğunu söyledi. Mesajlarına genelde gülerek cevap vermiş. Rahatsız olduğumu dile getirdim. Kızla konuşmuş. Görüldü atmak istemediğim için kalp attım özür dilerim demiş başka emoji kalmamış gibi. Ben eşimle konuştum bu yaptığın bana saygısızlık sınırlarını koruyamamak, evli bir adam gibi davranmamak dedim. o da herkese karşı aynı davrandığını karşı taraftan bir şey Hissetse müdahale edeceğini söyledi. Ben kızın soyledigini bahane gibi düşünüyorum. Eşimin yanına gittiğim zaman dışarıda oturuyorlardı işle alakalı konuşuyorlardı. Kızın beni görünce suratı asıldı sanki, hiç benimle konuşmadı sonra kalkıp gitti. Eşime dedim istersen bir kadın olarak konuşayım. Kendini de beni de küçük düşürürsün dedi. Dün akşam da konuşmaları silmiş. Neden sildigini sordugumda görünce kafanda kuruyorsun sinirleniyorsun dedi. Dün de ben seni aldatmadım böyle bir şey yok dedi. ( normalde telefonunu karıştıran bir insan değilim bunu da hoş görmem sadece benim eşim bir aralar kumar oynuyordu zar zor ödedik borcu. Oynamadığını iddia ediyor ama bir aralar oynamıyorum dediğinde bile oynadı olmuştu o yüzden benimkisi biraz da kontrol amaçlı karıştırmak amaçlı değil.) sizce bu aldatmak mı yoksa ben mi abartıyorum?
Sizce bu aldatmak mı ben mi yanlış düşünüyorum?